En directe

Vespres

RÀDIO ESTEL

13 de febrer, Dia Mundial de la Ràdio

El 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio - un dia per celebrar la ràdio com a mitjà, per millorar la cooperació…

12 febrer 2014

UNESCO

Comparteix
El 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio - un dia per celebrar la ràdio com a mitjà, per millorar la cooperació internacional entre els organismes de radiodifusió i per encoratjar a les principals xarxes i ràdios comunitàries a promoure a través de les ones l'accés a la informació, a la llibertat d'expressió i a la igualtat de gènere .
Com la ràdio continua evolucionant a l'era digital, segueix sent el mitjà amb més audiència a tot el món. És essencial impulsar el compromís de la UNESCO a la promoció de la igualtat de gènere i l'emancipació de les dones.
Mitjançant les celebracions del Dia Mundial de la Ràdio a tot el món, la UNESCO promourà la igualtat de gènere a través de:
- la conscienciació dels propietaris de les estacions de ràdio, executius, periodistes i governs per desenvolupar polítiques i estratègies en matèria de gènere per a la ràdio
- l'eliminació dels estereotips i la promoció de la representació multidimensional a la ràdio
- el desenvolupament de les habilitats en ràdio per a la producció de ràdio pels joves, amb especial atenció a les dones joves com a productores, conductores i reporteres
- la promoció de la seguretat de les dones periodistes de ràdio
El 13 de febrer celebrem a les dones a la ràdio i a tots aquells que els donen suport!
http://www.unesco.org/new/es/world-radio-day # sthash.7MFzm09f.dpuf

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció