En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

3.278 infermeres van respondre per col·laborar en la vacunació

El programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel ha analitzat aquest divendres com estan vivint el procés i la gestió de la vacunació els infermers…

8 gener 2021

Comparteix
El programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel ha analitzat aquest divendres com estan vivint el procés i la gestió de la vacunació els infermers i les infermeres de Catalunya. Glòria Jodar, membre de la Vocalia d’Infermeria Familiar i Comunitària del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, ha explicat que “la primera setmana de vacunació va ser d’incertesa”. Durant l’entrevista, ha comentat que “estàvem davant d’una vacuna nova, que no coneixíem, i ara està anant tot prou bé”. En el moment en què el Departament de Salut va fer una crida a les infermeres per la campanya de vacunació, s’hi van presentar 1.500, quan es demanaven 500 professionals. “La resposta de les infermeres sempre és immensament generosa”, ha dit Jodar. 
De fet, en aquesta segona campanya, s’han presentat 3.278 sanitàries només des del Col·legi d’Infermeria de Barcelona. En aquest sentit, la membre de la vocalia d’Infermeria Familiar i Comunitària del Col·legi Oficial ha assegurat que “hi ha molta feina per fer” i que “les infermeres saben que cal administrar la vacuna per al bé de la societat”. En un altre moment de l’entrevista, Glòria Jodar ha recordat que “el fet de vacunar implica un procediment que va més enllà d’injectar la vacuna”. Ha assegurat, a més, que “el fet que les infermeres estiguin molt cansades no vol dir que no tinguin ganes d’avançar”. 
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció