En directe

Vespres

RÀDIO ESTEL

'60 preguntas sobre el amor', un llibre per ajudar les parelles a viure una afectivitat que enforteixi els matrimonis

60 preguntas sobre el amor és el títol d'un llibret escrit per Bàrbara Sotomayor i Alberto Masó. Són matrimoni impulsors del projecte Familia Eco 3.…

24 novembre 2015

Redacció

Comparteix
60 preguntas sobre el amor és el títol d'un llibret escrit per Bàrbara Sotomayor i Alberto Masó. Són matrimoni impulsors del projecte Familia Eco 3. Alberto Masó, enginyer i empresari, ha desenvolupat un model afectiu titulat El principi de la conservació i l'afecte, a partir de les preguntes que moltes persones es plantegen, en la convivència de parella i també amb els fills, com també entre els mateixos fills. Després de la publicació de dos treballs sobre la mateixa temàtica, Masó ha presentat aquest dimarts el nou llibre en una entrevista a Ràdio Estel. Ha dit que "tot el projecte sorgeix d'un interès d'explicar als matrimonis joves, i als qui s'hi preparen, com funciona l'afectivitat". A partir de la seva experiència "d'acollir promesos a les parròquies", l'enginyer ha assegurat que "l'èxit afectiu ens permet distingir entre l'amor i les emocions i, ara en aquest llibre de preguntes, es vol invitar tothom a pensar de forma amorosa, amb mentalitat trinitària, l'intercanvi de rols entre amant i estimat o estimada".
Aquest llibre amb preguntes i respostes, sobre temes que van des de les discussions fins a l'autenticitat de l'amor en l'enamorament passant per les manies i altres qüestions que desafien l'estabilitat de la convivència, permet llegir-lo en l'ordre que es vulgui. "Es tracta d'estimular el pensament davant problemes i qüesions de la vida afrontats des d'un pensament amorós, amb l'objectiu que el lector assoleixi molts més coneixements sobre l'amor", ha destacat l'autor. El llibret es pot adquirir a les llibreries Paulines, Garbí, Claret i Balmesiana, totes a Barcelona, com també a la web de Família Eco 3. Alberto Masó ha recordat que "cal posar molts mitjans humans perquè els matrimonis durin, a partir d'una raó que pensi de manera amorosa, cosa que dóna solidesa al vincle i, malgrat els ritmes frenètics i mecànics de la vida, agermana la fe i la raó en tot el camí familiar".
Finalment, l'autor del llibre 60 preguntas sobre el amor ha dit que el Sínode de Bisbes sobre la família, celebrat a l'octubre passat a Roma, "ha enfortit el missatge de la felicitat a través de la família i d'un desenvolupament humà creatiu i productiu que permeti la plenitud en els matrimonis". "Els esposos han de ser amics, amants i tot", ha conclòs Alberto Masó.

Es pot escoltar AQUÍ (des del minut 31'00") tota l'entrevista a Alberto Masó.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció