En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

"A curt termini els mercats són molt més emocionals que racionals"

Està afectant la crisi política de Catalanya dels darrers dies a l’economia i la borsa? Jordi Mercader, cofundador d'INbestMe, ha repassat els canvis bursatils les…

18 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Està afectant la crisi política de Catalanya dels darrers dies a l’economia i la borsa? Jordi Mercader, cofundador d'INbestMe, ha repassat els canvis bursatils les darreres setmanes a la 1a hora de la Fórmula Estel:  “El mercat ha caigut quasi un 2% durant aquests dies. Des què es va aprovar la Llei del Referèndum la Borsa espanyola pràcticament s’ha quedat plana. Han pujat un 3%”. 
L’economista també ha definit com actua a curt termini la borsa: “A curt termini els mercats són molt més emocionals que racionals, i és el que ha passat aquests dies” i l’economia: “A curt termini això no té major importància: crea una certa falta de confiança, incertesa…. és que com si ara mateix ens canviéssim de Barcelona a una altra població: si la nostra activitat no canvia no crea una altra incertesa”. El CEO d'INbestMe, gestor automatitzat de carteres d’inversió, aconsella "carteres diversificades”.
A més de les notícies a les 8 del matí, la ronda informativa per tota Catalunya, el Santoral i la nostra música diversa per despertar-te, de dilluns a divendres un expert fa El Comentari de l’Actualitat. El doctor en Dret, advocat i professor titular de Dret Laboral a la Universitat de Barcelona, José Luís Salido, ha destacat dues notícies: la sentència del TC d'ahir dimarts anul·lant la Llei del Referèndum ("és molt dura, entrant molt de fons sobre el procès català") i la possible intervenció de l'autonomia "per la tossudesa de mantenir-se fora de la legalitat, del Govern, les persones i els partits que secunden aquesta circumstància".
Aquest dimecres, en l’espai Vull Treballar, Laura Majadas i Francesc Triola han divulgat tècniques per les entrevistes, recordant que “el 93% és el llenguatge no verbal, i també el parallenguatge: timbre, to de veu…” i que els detalls, com la puntualitat o apagar el mòbil, diuen molt de tu.
Primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció