En directe

El rosari

PAPA FRANCESC

"A les Jornades Pastorals hi pot venir qui vulgui"

Comencen les 54enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura, que tindran lloc els dies 22 i 23 de gener i que versaran sobre l'alegria cristiana.…

21 gener 2019

Redacció

Comparteix

Comencen les 54enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura, que tindran lloc els dies 22 i 23 de gener i que versaran sobre l'alegria cristiana. El doctor Domenech Melé ha parlat al programa "A Primera Hora" de Ràdio Estel."Aquest any les jornades versen sobre l'alegria perque el papa Francesc l'ha posat d'actualitat hi està pensat per sacerdots i per tothom qui hi volgui anar. Sant Pau parla de l'alegria i les 54enes jornades estan pensades per tothom"


El Doctor ha afegit "que cada any intentem millorar en tot el que fem i hem d'aprofundir en aquesta alegria cristiana.  Son jornades que aprofundeixen en la vida dels cristians,  i el programa es variat i es compon de tres ponències, i dos taules rodones, i finalment l'arquebisbe de Barcelona Joan Josep Omella fara la cloenda amb un col.loqui que hi podrà participar tothom." Cada Participant treu les conclusions que creu més significatives, i es fa a Castelldaure perque es una casa de recessos promoguda per l'Opus Dei i gairebé cada any s'han celebrat allà.

Qui ho desitgi es pot apuntar a les jornades de forma presencial a la Ronda de Dalt nº 1 de Premià de Dalt passant el pont direcció Mataró.
A l'espai Comentari de l'Actualitat ha estat marcat per la prevenció que s'ha de pendre en aquests volts de l'any amb la Grip, ho em fet amb Carmen Cabezas, Sots-directora General de Promoció de la Salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Com a novetat en aquest dilluns s'ha estrenat l'espai "Tirant pel Dret" que ens possarà llums als nostres temes legals dilluns i divendres de 9.00 a 9.300 hores.
Pots escoltar el programa sencer AQUÍ
Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció