En directe

La Missa de cada dia

PAPA FRANCESC

"A les Jornades Pastorals hi pot venir qui vulgui"

Comencen les 54enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura, que tindran lloc els dies 22 i 23 de gener i que versaran sobre l'alegria cristiana.…

21 gener 2019

Redacció

Comparteix

Comencen les 54enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura, que tindran lloc els dies 22 i 23 de gener i que versaran sobre l'alegria cristiana. El doctor Domenech Melé ha parlat al programa "A Primera Hora" de Ràdio Estel."Aquest any les jornades versen sobre l'alegria perque el papa Francesc l'ha posat d'actualitat hi està pensat per sacerdots i per tothom qui hi volgui anar. Sant Pau parla de l'alegria i les 54enes jornades estan pensades per tothom"


El Doctor ha afegit "que cada any intentem millorar en tot el que fem i hem d'aprofundir en aquesta alegria cristiana.  Son jornades que aprofundeixen en la vida dels cristians,  i el programa es variat i es compon de tres ponències, i dos taules rodones, i finalment l'arquebisbe de Barcelona Joan Josep Omella fara la cloenda amb un col.loqui que hi podrà participar tothom." Cada Participant treu les conclusions que creu més significatives, i es fa a Castelldaure perque es una casa de recessos promoguda per l'Opus Dei i gairebé cada any s'han celebrat allà.

Qui ho desitgi es pot apuntar a les jornades de forma presencial a la Ronda de Dalt nº 1 de Premià de Dalt passant el pont direcció Mataró.
A l'espai Comentari de l'Actualitat ha estat marcat per la prevenció que s'ha de pendre en aquests volts de l'any amb la Grip, ho em fet amb Carmen Cabezas, Sots-directora General de Promoció de la Salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Com a novetat en aquest dilluns s'ha estrenat l'espai "Tirant pel Dret" que ens possarà llums als nostres temes legals dilluns i divendres de 9.00 a 9.300 hores.
Pots escoltar el programa sencer AQUÍ
Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció