En directe

Fabricació Pròpia

RÀDIO ESTEL

A l'estiu 'Tancats per vacances'

Ha arribat l’estiu i la calor -als matins l’asfalt fumeja i s’aixeca una calitja sorneguera que ens endormisca. És temps de migdiades interminables i de…

1 agost 2014

Comparteix

Ha arribat l’estiu i la calor -als matins l’asfalt fumeja i s’aixeca una calitja sorneguera que ens endormisca. És temps de migdiades interminables i de nits caniculars de finestres obertes i mosquits empipadors. És temps de relaxació de costums i de bioritmes a mig pal.


La Mercè Raga i l’Àlex Vintró ja feia dies que portaven ulleres de sol a tota hora i feien olor de crema bronzejadora. Tenien molts plans previstos per aquest estiu. Un plans que s’han esmicolat estrepitosament per culpa d’un esdeveniment imprevist: han quedat Tancats Per Vacances.


Ningú sap gaire bé per què ni com ha passat. Si va ser per l’excés de zel dels esmentats i les interminables hores que tot sovint acaben passant a la redacció en la seva inesgotable recerca periodística, o si va ser una broma pesada que ja dura una mica massa. El fet és que estan tancats a la ràdio i no poden sortir.


En la solitud de la seva reclusió, però, el furor de la seva vocació no minva: de 8:00 a 9:00 del matí s’han proposat treure’ns la son de les orelles aquest mes d’agost. Per això compten amb l’auxili d’un gran nombre d’amics que, apiadant-se de la seva trista conjuntura, han accedit a donar-los un cop de mà.


L’assitència mèdica la posarà Jesus Vaquero , la psicològica Sofía Gámiz. Comptaran també amb el Ramón Castelló per altres afers.


I molta més gent que se’ls unirà per oferir-vos una estona d’actualitat, entrevistes i entreteniment als matins d’aquest tòrrid mes d’agost.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Quim Llisorgas: "Finalment, tots arribarem a tenir una discapacitat"

L'actor Quim Llisorgas a Ràdio Estel

Quim Llisorgas, conegut pel seu paper d'Hèctor a la sèrie 'Com si fos ahir' de 3Cat, explica a 'La Caravana' com ha aconseguit ser actor amb la síndrome de Joubert

12 abril 2024

Redacció

ABUSOS SEXUALS

La nova executiva de la Conferència Episcopal inicia els contactes amb les associacions de víctimes d’abusos 

abusos sexuals en el sí de l’Església

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l’Associació Infància Robada, Juan Cuatrecasas, avança que ha parlat amb el vicepresident José Cobo i li ha demanat que rebutgi “l’informe Dagnino” i treballi en un nou marc jurídic

12 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Ton Vieira: "Trobo a faltar assessorament psicològic als rodatges"

Ton Vieira: "Trobo a faltar assessorament psicològic als rodatges"

Ton Vieira és en Jairo, un jugador de futbol colombià que viu de primera mà el racisme, a L'Acadèmia, la nova sèrie de 3Cat

11 abril 2024