En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

A l'estiu 'Tancats per vacances'

Ha arribat l’estiu i la calor -als matins l’asfalt fumeja i s’aixeca una calitja sorneguera que ens endormisca. És temps de migdiades interminables i de…

1 agost 2014

Comparteix

Ha arribat l’estiu i la calor -als matins l’asfalt fumeja i s’aixeca una calitja sorneguera que ens endormisca. És temps de migdiades interminables i de nits caniculars de finestres obertes i mosquits empipadors. És temps de relaxació de costums i de bioritmes a mig pal.


La Mercè Raga i l’Àlex Vintró ja feia dies que portaven ulleres de sol a tota hora i feien olor de crema bronzejadora. Tenien molts plans previstos per aquest estiu. Un plans que s’han esmicolat estrepitosament per culpa d’un esdeveniment imprevist: han quedat Tancats Per Vacances.


Ningú sap gaire bé per què ni com ha passat. Si va ser per l’excés de zel dels esmentats i les interminables hores que tot sovint acaben passant a la redacció en la seva inesgotable recerca periodística, o si va ser una broma pesada que ja dura una mica massa. El fet és que estan tancats a la ràdio i no poden sortir.


En la solitud de la seva reclusió, però, el furor de la seva vocació no minva: de 8:00 a 9:00 del matí s’han proposat treure’ns la son de les orelles aquest mes d’agost. Per això compten amb l’auxili d’un gran nombre d’amics que, apiadant-se de la seva trista conjuntura, han accedit a donar-los un cop de mà.


L’assitència mèdica la posarà Jesus Vaquero , la psicològica Sofía Gámiz. Comptaran també amb el Ramón Castelló per altres afers.


I molta més gent que se’ls unirà per oferir-vos una estona d’actualitat, entrevistes i entreteniment als matins d’aquest tòrrid mes d’agost.

Més actualitat

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023

Marc Molins: "La llei del només sí és sí té moltes deficiències i s'ha de millorar"

Cartells en una manifestació feminista.

L'advocat penalista i doctor en dret Marc Molins constata que la nova norma ha tingut un efecte no desitjat, perquè el text no és correcte i ara s'ha de modificar i "no criticar a qui l'aplica"

31 gener 2023

Redacció