En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

A l'estiu 'Tancats per vacances'

Ha arribat l’estiu i la calor -als matins l’asfalt fumeja i s’aixeca una calitja sorneguera que ens endormisca. És temps de migdiades interminables i de…

1 agost 2014

Comparteix

Ha arribat l’estiu i la calor -als matins l’asfalt fumeja i s’aixeca una calitja sorneguera que ens endormisca. És temps de migdiades interminables i de nits caniculars de finestres obertes i mosquits empipadors. És temps de relaxació de costums i de bioritmes a mig pal.


La Mercè Raga i l’Àlex Vintró ja feia dies que portaven ulleres de sol a tota hora i feien olor de crema bronzejadora. Tenien molts plans previstos per aquest estiu. Un plans que s’han esmicolat estrepitosament per culpa d’un esdeveniment imprevist: han quedat Tancats Per Vacances.


Ningú sap gaire bé per què ni com ha passat. Si va ser per l’excés de zel dels esmentats i les interminables hores que tot sovint acaben passant a la redacció en la seva inesgotable recerca periodística, o si va ser una broma pesada que ja dura una mica massa. El fet és que estan tancats a la ràdio i no poden sortir.


En la solitud de la seva reclusió, però, el furor de la seva vocació no minva: de 8:00 a 9:00 del matí s’han proposat treure’ns la son de les orelles aquest mes d’agost. Per això compten amb l’auxili d’un gran nombre d’amics que, apiadant-se de la seva trista conjuntura, han accedit a donar-los un cop de mà.


L’assitència mèdica la posarà Jesus Vaquero , la psicològica Sofía Gámiz. Comptaran també amb el Ramón Castelló per altres afers.


I molta més gent que se’ls unirà per oferir-vos una estona d’actualitat, entrevistes i entreteniment als matins d’aquest tòrrid mes d’agost.

Més actualitat

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció