En directe

Camins

RÀDIO ESTEL

'A Primera Hora', el programa informatiu matinal, arrenca dilluns

A partir d'aquest dilluns, 3 de setembre de 2018, comença a RàdioEstel el nou programa matinal: A Primera Hora. Des de les 8 del matí,…

31 agost 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
A partir d'aquest dilluns, 3 de setembre de 2018, comença a RàdioEstel el nou programa matinal: A Primera Hora. Des de les 8 del matí, de dilluns a divendres, Joan Trias t’explica tot el que ha passat, passa i passarà durant el dia
Sempre atents a l’actualitat, cada dia repassarem les notícies, un expert farà El Comentari de l’Actualitat, entrevistarem per entendre millor els temes que requereixen temps, i farem la ronda informativa pels diaris digitals de tot Catalunya.
A més de la informació, tindrem una selecció musical que ens ajudi a despertar i amb cançons lligades a l’actualitat.
Però a A Primera Hora també hi haurà lloc per a la formacióobrirem a les 8 del matí amb El Pensament del Dia, i cada dia de la setmana tractarem en profunditat un aspecte: Vist per sentència, Fundació Arrels, Catalunya Cristiana, Truc Curt... I a partir de les 9 del matí us sorprendrem amb nous espais: els dilluns, Think Tank, una divertida tertúlia amb gent gran; els dimarts, Naturalment Doctor Pros, amb el metge naturista Miquel Pros; els dimecres, Joies de Vida, El Món de les Herències i Fidias Actuarios; els dijous, Plusvàlua Dones, i els divendres coneixerem els artistes emergents a Nous Estels.
Tot l’equip està motivat i desitjós d’acompanyar-te pel matí. Joan Trias serà el presentador. Al seu costat, Borja de María, a la redacció, David Garcia, a la producció, Maria Sierra Rodríguez, a la música, i Toni Huguet, a la part tècnica.
Quant quedem? A Primera Hora
A partir del dilluns 3 de setembre, a RàdioEstel.

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció