En directe

La Missa de cada dia

ACCIÓ SOCIAL

A uns cinquanta països hi ha persecució religiosa

La persecució religiosa sempre ha sigut un fenomen que s'ha anat produint al llarg de tota la història de la humanitat.  " Actualment hi ha uns…

17 gener 2019

Comparteix

La persecució religiosa sempre ha sigut un fenomen que s'ha anat produint al llarg de tota la història de la humanitat.  " Actualment hi ha uns cinquanta països d'arreu del món en que se segueix assetjant, perseguint o inclús assassinant a persones per les seves creences religioses." Sha de tenir en compte que les religions han perseguit a altres religions i que dins mateix de les religions també s'ha perseguit ". Així mateix ho ha assegurat Quim Cervera que es responsable de la Comissió de Justícia i Pau i membre de l'Associació Unesco per al Diàleg Interreligios i un dels organitzadors de l'acte " Crsitians Perseguits", que es portarà a terme aquest dissabte a l'Arc de Triomf de Barcelona a partir de les dotze del migdia. A l'acte  " Es llegiran una sèrie de textos on es denunciaran les batudes religioses que hi ha pel  món i es llançaran globus amb el nom escrit dels països on es persegueix  per tenir una religió determinada.


 " L'acte de dissabte l'organitza el Centre Ecunèmic de Catalunya, Justícia i Pau  i altres entitats que volen donar a conèixer aquest problema que hi ha a escala mundial"

Al llarg del matí hem parlat amb Toni Picó que es advocat i ens ha valorat le setze detencions que va fer la policia nacional ahir a Girona i amb Carme Munté que es cap de redacció de la Revista Catalunya Cristiana que ens ha donat una pinzellada de l'últim setmanari.

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció