En directe

Fórmula Estel

ACCIÓ SOCIAL

A uns cinquanta països hi ha persecució religiosa

La persecució religiosa sempre ha sigut un fenomen que s'ha anat produint al llarg de tota la història de la humanitat.  " Actualment hi ha uns…

17 gener 2019

Comparteix

La persecució religiosa sempre ha sigut un fenomen que s'ha anat produint al llarg de tota la història de la humanitat.  " Actualment hi ha uns cinquanta països d'arreu del món en que se segueix assetjant, perseguint o inclús assassinant a persones per les seves creences religioses." Sha de tenir en compte que les religions han perseguit a altres religions i que dins mateix de les religions també s'ha perseguit ". Així mateix ho ha assegurat Quim Cervera que es responsable de la Comissió de Justícia i Pau i membre de l'Associació Unesco per al Diàleg Interreligios i un dels organitzadors de l'acte " Crsitians Perseguits", que es portarà a terme aquest dissabte a l'Arc de Triomf de Barcelona a partir de les dotze del migdia. A l'acte  " Es llegiran una sèrie de textos on es denunciaran les batudes religioses que hi ha pel  món i es llançaran globus amb el nom escrit dels països on es persegueix  per tenir una religió determinada.


 " L'acte de dissabte l'organitza el Centre Ecunèmic de Catalunya, Justícia i Pau  i altres entitats que volen donar a conèixer aquest problema que hi ha a escala mundial"

Al llarg del matí hem parlat amb Toni Picó que es advocat i ens ha valorat le setze detencions que va fer la policia nacional ahir a Girona i amb Carme Munté que es cap de redacció de la Revista Catalunya Cristiana que ens ha donat una pinzellada de l'últim setmanari.

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció