En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

"A vegades és molt pervers el món de la publicitat, dels mitjans i dels artistes pre-fabricats"

L’intèrpret, trompetista  i saxofonista Andrea Motis acaba de publicar el disc 'Emotional dance'. Als seus 21 anys, Motis està removent els ciments de l’escena jazzística…

7 abril 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
L’intèrpret, trompetista  i saxofonista Andrea Motis acaba de publicar el disc 'Emotional dance'. Als seus 21 anys, Motis està removent els ciments de l’escena jazzística internacional, sempre acompanyada per la seva trompeta Bach Stradivarius. Una estrella forjada a la Sant Andreu Jazz Band
Emotional Dance és el primer disc en solitari, amb cançons propies inèdites i versions en català, amb les mateixes persones de sempre, però amb els rols canviats. Per a Andrea Motis, Joan Chamorro ha estat el mestre de jazz a l'Escola de música de Sant Andreu i company de viatge musical en 6 discos. Un mestre que sempre li ha proposat nous reptes: “Poc a poc el Joan sempre m’ha anat dient que havia d’anar agafant més responsabilitat, que havia d’anar presentant… coses que al principi em costaven molt però ara tinc la capacitat de decidir moltes coses i el Joan em fa costat”, ha narrat a l'Entrevista del Divendres de la Fórmula Estel.
Andrea Motis està agraida pel suport i creu que encara té molt recorregut al país i internacionalment: "Jo penso que hi ha molt per fer, sobretot a l'estranger. Aquí estic molt valorada. Sempre rebo molt bones respostes, de la gent, les televisions, les ràdios. I sempre tinc ganes d'explorar el territori estranger, i sobretot, continuar treballant aquí, que m'hi sento molt a gust".
L’artista barcelonina ha rebut ofertes per ser un sol producte, però les ha rebutjat: “El més interessant era continuar treballant, aprenent, i forjar una cosa que fos meva. Una carrera, o si més no, posar totes les nostres mans, i no deixar-ho en mans d’una discogràfica, que no ho teníem del tot clar. Jo crec que ha sigut una decisió molt encertada, perquè jo sóc molt crítica amb les coses que veig a televisió o als mitjans, i hi ha moltes coses que no em semblen gaire autèntiques. A vegades és molt pervers el món de la publicitat, dels mitjans de comunicació i dels artistes pre-fabricats, per dir-ho així”.
En acabar l'entrevista, Andrea Motis ha conversat amb la responsable musical de RàdioEstel, Maria Sierra Rodríguez, i li ha dit:
- T'hauríem de fer una menció d'honor els músics de jazz per posar tant bona música!
- Gràcies a la feina que fas. Gràcies a tu, pel teu repertori - ha respost la nostra cap musical.
Escolta l’entrevista a Andrea Motis (minut 7)

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció