En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

“Acord Contra el Càncer”, la nova campaya de l’AECC

El càncer és igual per a tothom, però no tots som iguals davant aquesta malaltia. Amb aquesta idea, s’ha treballat la nova campanya que ha…

4 febrer 2021

Comparteix
El càncer és igual per a tothom, però no tots som iguals davant aquesta malaltia. Amb aquesta idea, s’ha treballat la nova campanya que ha engegat aquest dijous, coincidint aquest dijous amb el Dia Mundial de la Lluita contra el Càncer, l’Associació Espanyola Contra el Càncer. La campanya es diu “Acord Contra el Càncer”. En declaracions a Ràdio Estel, la coordinadora de Programes i Serveis de l'AECC, Teresa López-Fando, ha explicat que “la campanya està centrada en la equitat”. També ha dit que “s’ha de treure a la llum l’impacte que ha tingut la covid-19 contra el càncer”. 
Viure amb càncer en pandèmia: la soledat i la tristor hospitalària 
D’altra banda, en l’entrevista d’aquest dijous, també ha intervingut Gemma Eixarch, pacient de la malaltia i operada durant el 2020 per començar la reconstrucció del càncer de mama. Ha explicat que, durant la seva hospitalització enmig de la pandèmia, va patir “soledat i  tristor”. També ha comentat a Ràdio Estel que, quan li van diagnosticar la malaltia, va reviure “el càncer, patit per la mare temps enrere”, però alhora va pensar que, “en el camp de la investigació, s’ha avançat moltíssim”, i es va sentir tranquil·la i serena. “Des del servei sanitari, ja tenien el full de ruta que cal seguir i em van transmetre molta seguretat”, ha assegurat. 
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció