En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Acte públic del Congrés Internacional de Pastoral de les Grans Ciutats a la Sagrada Família

Àudio de l'acte La Basílica dela Sagrada Família de Barcelona va acullir dimarts, ales 19.30 hores i en directe per Ràdio Estel, l'acte públic emmarcaten la segona fase del Congrés Internacional de Pastoral…

25 novembre 2014

Redacció

Comparteix

Àudio de l'acte

La Basílica dela Sagrada Família de Barcelona va acullir dimarts, ales 19.30 hores en directe per Ràdio Estel, l'acte públic emmarcaten la segona fase del Congrés Internacional de Pastoral de les GransCiutats. Una celebració de la paraula, amb lectura de textos bíblics imúsiques de diverses cultures a través de l'actuació de la Polifònica de Puig-reigi l'Escolania de Montserrat. També es podrà escoltar un missatge del PapaFrancesc. Aquest congrés reuneix de dilluns a dimecres 22 pastors de gransdiòcesis de tot el món entre arquebisbes i cardenals, sis mesos després de laprimera trobada amb experts, celebrada també a Barcelona. 

Després de les sessions de treball d'avui i demà, els prelats participantsviatjaran dimecres a Roma, on seran rebuts pel mateix Sant Pare dijous al matí.Buenos Aires, Bombai, Manila, Nova York, París i Madrid són algunes de lesdiòcesis representades pels seus pastors en aquesta segona fase del CongrésInternacional de Pastoral de les Grans Ciutats a la capital catalana. L'acted'aquest vespre al temple d'Antoni Gaudí tindrà caràcter espiritual i cultural,amb el títol Paraula de Déu i músiques del mónobertal públic i amb l’assistència dels cardenals, arquebisbes i bisbes queparticipen en el Congrés, així com dels altres arquebisbes i bisbes de lesdiòcesis amb seu a Catalunya.

En aquesta segona fasedel Congrés, els pastors de les grans ciutats, a partir del document de síntesielaborat pels experts en la primera convocatòria al magia passat, dialogaran ifaran propostes concretes en relació a com s’ha de fer present l’anunci del’Evangeli en les grans ciutats, que avui acullen ja més de la meitat de lapoblació mundial. Es pot trobar aquí més informaciósobre les sessions.

Cardenals i arquebisbesde les grans metròpolis que participen a la fase conclusiva d’aquest Congrés

EUROPA: Cardenal LluísMartínez Sistach, Arquebisbe de Barcelona; el Cardenal Agostino Vallini, Vicaridel papa per l’arxidiòcesi de Roma;  Carlos Osoro, Arquebisbe deMadrid; Manuel J. Macario, Arquebisbe de Lisboa; el Cardenal Crescencio Sepe,Arquebisbe de Nàpols; el Cardenal Philippe Barbarin, Arquebisbe de Lió; elCardenal Jean Pierre Ricard, Arquebisbe de Bordeus; el Cardenal Kazimierz Nycz,Arquebisbe de Varsòvia; el Cardenal Josip Bozanic, Arquebisbe de Zagreb, i hiparticipa també el bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull.

AMÈRICA: Salvatore J.Cordioleone, Arquebisbe de San Francisco; Rogelio Cabrera López, Arquebisbe deMonterrey; el Cardenal Orani Joao Tempesta, Arquebisbe de Rio de Janeiro; elCardenal Odilo Pedro Scherer, Arquebisbe de Sao Paulo; el Cardenal AndrelloRicardo Ezzati, Arquebisbe de Santiago de Xile, i hi participa també un delsbisbes auxiliars de Buenos Aires. 

ÀFRICA: El CardenalLaurent Mosengwo Pasinya, Arquebisbe de Kinshasa; el Cardenal John Olorunfemi,Arquebisbe d'Abuja i Mons. Samuel Kleda, Arquebisbe de Douala.

ÀSIA I OCEANIA: Cardenal Oswald Gracias, Arquebisbe de Bombai; el Cardenal Andrew YeomSoo-Jung, Arquebisbe de Seül i Mons. Paul Bui Van Doc, Arquebisbe de Saigon.

Més actualitat

Trànsit recomana estar pendent de les dades que publica a temps real per evitar congestions de trànsit aquest pont

Cua de quilòmetres a l'AP-7 a Sant Celoni en direcció Girona

En una entrevista a Ràdio Estel, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha assegurat que "hi ha hagut força tranquil·litat a la xarxa viària".

7 desembre 2022

Redacció

Els experts alerten que falten diners i recursos per aplicar la reforma del Codi Civil Espanyol que elimina la incapacitació de les persones

Una tutora amb una persona amb discapacitat, ensenyant-li com llegir i interpretar les factures.

Xavier Puigdollers, membre de la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural, avisa que les institucions tutelars hauran de refundar-se

5 desembre 2022

Redacció

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció