En directe

Laudes

AUDIOS

Adeu a Pont Aeri

Comencen a desmantellar el recinte de la mítica discoteca de Manresa

17 gener 2024

Comparteix
Adeu a Pont Aeri

L'Ajuntament de Manresa comença els treballs d'enderrocament del temple de la música màquina de principis dels anys 90. Comença així l'adeu a Pont Aeri. En una entrevista al programa Fabricació Pròpia, Marc Escudero, conegut com Dj Skudero, i el productor musical Chimo Bayo recorden amb nostàlgia com eren les nits en aquesta discoteca. Mentre Dj Skudero afirma que "les sessions van ser inoblidables", Chimo Bayo assegura que "és una llàstima que tirin això a terra després de tanta felicitat" i ha recordat que "a València encara estan aguantant discoteques com Spook, Barraca i Chocolate".

Flying Free, l'himne de Pont Aeri

Tot i l'adeu a Pont Aeri, enguany 'Flying free', l'himne de Pont Aeri compleix 25 anys. Dj Skudero explica què ha suposat en l'àmbit musical, quin és el secret del seu èxit i també per què ha marcat a diverses generacions que, avui dia, encara la fan servir en moments importants de les seves vides com ara el dia del casament.

Entrevista a DJ Skudero i Chimo Bayo

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024