En directe

El Matí a Ràdio Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Adoració de l'Infant a la Sagrada Família

"La Sagrada Família s'ha de viure, ha de ser part integrant del dia a dia dels ciutadans" Ho ha dit Esteve Camps, president delegat de…

22 desembre 2016

Pep Daudé / basílica Sagrada Família

Comparteix

"La Sagrada Família s'ha de viure, ha de ser part integrant del dia a dia dels ciutadans" Ho ha dit Esteve Camps, president delegat de la Junta Constructora de la basílica de la Sagrada Família, en el primer dia de l'adoració de l'Infant a la façana del Naixement.

L'activitat, gratuïta, es fa els dies 21, 22 i 23 de desembre de sis a vuit del vespre. Com a novetat d'enguany s'obsequia els assistents amb xocolata desfeta. L'adoració s'inclou en la campanya "El Nadal és sagrat, viu-lo en Família" i compta amb la participació de corals infantils. Aquest és el quart any consecutiu que la basílica de la Sagrada Família organitza l'adoració de l'Infant de la façana del Naixement, activitat que va celebrar per primera vegada el desembre del 1969.

El Nadal és Sagrat, viu-lo en Família!

Sota aquest títol, la Sagrada Família organitza diverses activitats durant el mes de desembre amb l'objectiu d'apropar-se al públic local. A més de l'adoració a l'Infant, la basílica celebra el seu tradicional Taller infantil de Nadal, on els infants gaudeixen d'una visita al temple amb un acompanyant molt especial: un pastoret que ha perdut el seu ramat i ha d'anar a adorar el nen Jesús. I a través de la realització d'una activitat plàstica, els nens i nenes s'enduen el seu Nadal personalitzat a casa.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció