En directe

Camins

RÀDIO ESTEL

"Agafen estàndards i els passen pel seu sedaç trencador"

Entre el 7 i el 24 de març, la Nova Jazz Cava, el Centre Cultural Terrassa, algunes places públiques i el Pícnic Jazz al Parc…

2 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Entre el 7 i el 24 de març, la Nova Jazz Cava, el Centre Cultural Terrassa, algunes places públiques i el Pícnic Jazz al Parc de Vallparadís, acolliran prop de trenta actuacions on s’entrecreuarà l’art del duo del jazz europeu, l’escena nord-americana més avançada i algunes per les catalanes. És la 37a edició del Festival de Jazz Terrassa.
Susanna Carmona, coordinadora del Festival de Jazz Terrassa, ha explicat a la 1a hora de la Fórmula Estel els concerts més interessants: “Debuta aquest tàndem francés: dos músics molt consagrats a França: Émile Parisien & Vicent Peirani. Agafen estàndards i els passen pel seu sedaç trencador, i anant amunt i avall amb la improvització”. Carmona també ha recomenat el Duo Nosferatu amb els pianistes Albert Bover i Marco Mezquida.
Ràdio Estel us convida al 37 Jazz Terrassa Festival. Entre tots els participants sortejarem 1 entrada doble per a cadascun dels concerts (excepte pel dia 8 que són 2) 
Carles Puigdemont renuncia
Xavier Torrens,  professor  de ciència política de la Universitat de Barcelona i sociòleg, ha fet El Comentari de l’Actualitat: “És la solució de Finlàndia (...) El president de la República exerceix política internacional i representa el país, i el primer ministre dirigeix totes i cadascuna de les polítiques públiques”.
+ Fórmula Estel
Avui hem obert la Fórmula Estel amb El pensament de Jordi Casado, coach, sobre el silenci: “Abraça el teu silenci, i escoltaràs molt millor” i amb aquesta mítica cançó:
 
A més, a Un món sense fronteres, Ignasi Miranda i Àngel Miret han repassat l’acció social i les bones notícies.
Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció