En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Agafen estàndards i els passen pel seu sedaç trencador"

Entre el 7 i el 24 de març, la Nova Jazz Cava, el Centre Cultural Terrassa, algunes places públiques i el Pícnic Jazz al Parc…

2 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Entre el 7 i el 24 de març, la Nova Jazz Cava, el Centre Cultural Terrassa, algunes places públiques i el Pícnic Jazz al Parc de Vallparadís, acolliran prop de trenta actuacions on s’entrecreuarà l’art del duo del jazz europeu, l’escena nord-americana més avançada i algunes per les catalanes. És la 37a edició del Festival de Jazz Terrassa.
Susanna Carmona, coordinadora del Festival de Jazz Terrassa, ha explicat a la 1a hora de la Fórmula Estel els concerts més interessants: “Debuta aquest tàndem francés: dos músics molt consagrats a França: Émile Parisien & Vicent Peirani. Agafen estàndards i els passen pel seu sedaç trencador, i anant amunt i avall amb la improvització”. Carmona també ha recomenat el Duo Nosferatu amb els pianistes Albert Bover i Marco Mezquida.
Ràdio Estel us convida al 37 Jazz Terrassa Festival. Entre tots els participants sortejarem 1 entrada doble per a cadascun dels concerts (excepte pel dia 8 que són 2) 
Carles Puigdemont renuncia
Xavier Torrens,  professor  de ciència política de la Universitat de Barcelona i sociòleg, ha fet El Comentari de l’Actualitat: “És la solució de Finlàndia (...) El president de la República exerceix política internacional i representa el país, i el primer ministre dirigeix totes i cadascuna de les polítiques públiques”.
+ Fórmula Estel
Avui hem obert la Fórmula Estel amb El pensament de Jordi Casado, coach, sobre el silenci: “Abraça el teu silenci, i escoltaràs molt millor” i amb aquesta mítica cançó:
 
A més, a Un món sense fronteres, Ignasi Miranda i Àngel Miret han repassat l’acció social i les bones notícies.
Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció