En directe

La Caravana

AUDIOS

Agnès Busquets, sobre Polònia: "No soc prou valenta per deixar-ho"

L'actriu de l'obra 'Escape Room 2', Agnès Busquets, sobre Polònia: "No soc prou valenta com per deixar-ho"

21 desembre 2023

Comparteix
Agnès Busquets, sobre Polònia: "No soc prou valenta com per deixar-ho"
L'actriu de l'obra 'Escape Room 2', Agnès Busquets, sobre el programa de 3Cat Polònia: "No soc prou valenta per deixar-ho"

'Escape Room' torna al Teatre Condal amb una seqüela. Això sí, amb una parella d’actors diferents. Repeteixen Joel Joan i Paula Vives i s’incorporen Borja Espinosa i Agnès Busquets. L'actriu, que en la primera part havia vist el seu paper des de platea, interpretat per Àgata Roca, assegura que en aquesta segona part "passa una cosa que no s'ha vist mai a cap escenari, ni en espectacles de màgia".

"A 'Escape Room 2' passa una cosa que no s'ha vist mai a cap escenari"

En una entrevista al 'Fabricació Pròpia', l'actriu admet que li agradaria fer un altre tipus de personatges que no tinguin a veure amb la comèdia. No obstant això, és conscient que és molt difícil mantenir-se i treballar cada any, en aquesta feina. Per tant, matisa: "Que estic encasellada en la comèdia? Doncs benvingut sigui!"

"Que estic encasellada en la comèdia? Doncs benvingut sigui!"

Agnès Busquets, sobre Polònia, el programa de sàtira política on treballa des de fa 18 anys, explica que no es veu fent-lo 32 anys més. De fet, des del tercer any que diu que ho deixarà, però després no s'atreveix. "És un pas molt valent i no soc prou valenta per deixar-ho". Per una banda, a Busquets li agradaria fer altres coses, però assegura que si li costa fer "el cop de cap" perquè al programa del 3Cat té una "pseudoestabilitat".

Amb l'actriu també comentem una de les seves facetes més amagades: la música. 'Les Voisins' va ser un dels grups on va cantar Agnès Busquets, juntament amb Santi Careta, Dani Comas i Clara Luna, coach vocal d'Eufòria i col·laboradora de 'La Caravana'. Una afició que recorda amb il·lusió i que lamenta no haver-la explotat. "Em veia molt intrusa dins el món de la música".

"Em veia molt intrusa dins el món de la música"

Agnès Busquets, sobre Polònia: "No soc prou valenta per deixar-ho"

0:00 / 0:00

Més actualitat

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

política

L'economista Josep Reyner: "La proposta de finançament singular per Catalunya és viable"

imatge de recurs

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de la comissió d'economia catalana del Col·legi d’Economistes creu que el model actual de finançament "fa aigües" 

18 juny 2024

Redacció

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sis nous diaques per a l'arxidiòcesi de Barcelona

Els sis seminaristes que seran ordenats diaques | FOTO: Arquebisbat de Barcelona

La basílica de la Sagrada Família acull aquest diumenge l'ordenació diaconal dels seminaristes Joan Piñol, Javier Casals, Guillem Lisicic, Santi Claret, David Lucena i Xavier Campmany

14 juny 2024

Redacció

AUDIOS

TELEVISIÓ

Celebrem els 20 anys de l'APM?

20 anys de l'APM

Manel Piñero, el mític 'Homo APM', i el director del programa, Aniol Florensa, fan repàs de les dues dècades del programa

14 juny 2024