En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Així hem analitzat la resposta de Puigdemont a Rajoy

Tothom parla de l’artícle 155 de la Constitució. En què consisteix? Quins efectes té? Ja s’ha aplicat a Catalunya? Es podria aplicar? Josep Pagés, professor…

16 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Tothom parla de l’artícle 155 de la Constitució. En què consisteix? Quins efectes té? Ja s’ha aplicat a Catalunya? Es podria aplicar? Josep Pagés, professor associat de Dret Constitucional de la UAB: “L’Estat espanyol està incorrent en un clar abús de la interpretació del dret. L’article 155 només pot obligar a les comunitats autònomes a complir les lleis de l’Estat”.
L’expresident del Parlament, Joan Rigol, ha parlat immediatament després que es conegués la carta: “L’independentisme a Catalunya té prou massa crítica com perquè el govern de l’Estat, que té un problema enorme sobre Catalunya, no pugui trobar una solució sinó és un diàleg precisament amb el món independentista. Tota la resta és una sortida falsa”
El jurista i professor de l’ISCREB, Eulogi Broto, també s’hi ha referit a la secció Vist per sentència: "Una cosa és la lectura política i una altra la jurídica. Jurídicament no hi cap afectació perquè el Parlament de Catalunya no va declarar [la independència] i no va haver cap votació".
Recupera la primera hora de la Fórmula Estel i la segona hora (amb la secció vist per Sentència)
Estigues al corrent de l'actualitat amb RàdioEstel

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció