En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Al Txad a ritme de jazz

ElCompromís Ciutadà d’aquesta semana està dedicat al XIII Concert Solidari pelTxad que l’entitat local Misión y Desarrollo para Goundi organitza el properdiumenge 17 d’abril, a…

13 abril 2016

Comparteix

ElCompromís Ciutadà d’aquesta semana està dedicat al XIII Concert Solidari pelTxad que l’entitat local Misión y Desarrollo para Goundi organitza el properdiumenge 17 d’abril, a les 19:30 a l’Auditori. Aquesta petita ONG treballa ambl’hospital de Goundi, un centre d’assistència mèdica que hi ha en l’inhòspid territoritxadià, al sud, a 700 km de la capital Djamena. Hem conversat amb la IsabelRodríguez i el Mario Hucach, infermera i cirurgià, que des de fa molts anys hicol·laboren aportant tota mena de material, recursos econòmics i mà d’obra. Através dels micròfons de Ràdio Estel ens van explicar que els diners que esrecullin del concert aniran a un projecte vinculat a persones amb discapacitatfísica. De swing, de solidaritat, de les ensenyances de la vida, de la vidadels txadians, dels miracles que és capaç de fer la humanitat i de molt més n’hauremparlat al Compromís Ciutadà aquesta semana i ho podreu escoltar novament tot,aquest dissabte, de 20 a 21h.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció