En directe

Fabricació pròpia

RÀDIO ESTEL

Albert Lesán conduirà un programa diari a Ràdio Estel

A partir de dilluns 6 de novembre, Albert Lesán presentarà FÓRMULA LESÁN, un magazine amb l'entreteniment com a base principal. Elprograma s'emetrà de dilluns a…

2 novembre 2017

Comparteix

A partir de dilluns 6 de novembre, Albert Lesán presentarà FÓRMULA LESÁN, un magazine amb l'entreteniment com a base principal. Elprograma s'emetrà de dilluns a divendres de 9:30 a 11 hores. Cada diarepassarem les notícies més destacades a Catalunya i Andorra, i també les méscurioses. El programa fugirà totalment de la política, l'entreteniment il'humor blanc seran la seva base.

Albert Lesán porta 30 anys treballant endiferents mitjans de comunicació radiofònics i televisius.

Lesán va començar presentant i dirigintprogrames de ràdio a Onda Rambla Catalunya.

Va treballar com a reporter i imitador alForça Barça, de TV3. També com a reporter a La parodia nacional (Antena 3) icom a presentador del programa Ya te digo i Quítate la Liga (Onda cero a nivellnacional).

Narrador i imitador al programa ForçaBarça (ràdio) i co presentador als programes La Jungla i Arús en la 100, tambéa nivell nacional

Presentador i director de Ya te digo, aEuropa FM a nivell nacional.

Presentador d'El Rondo a TVE durant 8temporades i que aquesta temporada es torna a emetre a la 2 de TVE.

Co presentador i presentador substitut deJavier Cárdenas a Levántate y Cárdenas a Europa FM, a nivell nacional.

Comentarista a la Teletúlia d'Arucitys.Presentador de Tot Barça, a Barça TV i presentador de La Ronda a Canal Català. 

En aquest nou programa, Fórmula Lesan, trobarem moltes seccions, com aquestes: Tertúlia esportiva: aprofitant queLesán és també el presentador del programa El Rondo, a TVE, cada dias'analitzarà l'actualitat esportiva amb les millors firmes del país i ambl'ajuda d'imitadors.

Entrevistes: els personatges mésfamosos seran entrevistats al programa, així com persones amb professionscurioses o coses interessants a explicar.

M'emprenya: secció en la quals'analitzen, en clau d'humor, situacions de la vida quotidiana que ens fanenfadar.

Anàlisi televisiva: s'analitzenles audiències i es repassa el millor de la televisió del dia anterior is'expliquen les novetats de la jornada, també amb ajuda d'imitadors. Aquíaprofitarem l'experiència de l'Albert Lesan com a contertulià habitual de laTeletúlia d'Arucitys.

Trucades telefòniques: seranimportants en el programa. Volem que els nostres oients ens expliquin compreparar la millor truita de patata, quin ha estat el seu viatge mes desastróso quin és el millor llibre que han llegit. Volem donar veu als nostres oients iregalar-los sopars, visites guiades, etc, a canvi de la seva fidelitat.

Cinema, teatre, literatura, sèries... tindran el seuespai al programa.

Bons modals: una professora de protocolens ensenyarà a comportar-nos en una taula. Quin és el nostre pà, el de ladreta o el de l'esquerra? Quants petons se li han de fer al saludar una personade nacionalitat xinesa o francesa? La nostra professora farà que no fallem maien qüestions protocolàries.

Premsa rosa: les notícies del cortambé seran analitzades al programa.

Curiositats diverses: científiques,històriques, del món animal... Cada dia coneixerem aspectes curiosos dediferents disciplines. Sabrem com es va inventar el llapis, però també si Venusva ser algun dia un planeta habitable.

Ciutadà del dia: cada dia una personatriada a l'atzar ens explicarà alguna cosa important que vulgui destacar delseu dia a dia.

Gastronomia saludable: experts ennutrició ens explicaran receptes delicioses i, alhora, saludables.

Truquis: Sergi Sampedro ensexplica 'truquis' de cuina, d'estalvi energètic o com fer be una maleta.

Crònica Biosca: Cèsar Biosca ensexplica les investigacions policials més impressionants de la història catalanai també els 'timos' més freqüents.

'Mercadillo' d'invents: busquem elsinvents i gadgets més curiosos que podem trobar al mercat.

La notícia econòmica del dia: destaquem una notíciarellevant del món de l'economia

Més actualitat

Sense categoria

Santi Rodríguez: “Feijóo continuarà passi el que passi”

Santi Rodríguez: “Feijóo continuarà passi el que passi”

El secretari general del PP català admet que si la investidura de Feijóo no prospera, el millor seria una repetició electoral

25 setembre 2023

Redacció

RÀDIO ESTEL

TURISME

Ràdio Estel us porta a conèixer el monestir de Poblet i la comarca de la Conca de Barberà

Anunci Twitter Poblet

Aquest divendres 29 de setembre, 'La Caravana' de Ràdio Estel viatjarà fins al monestir de Poblet per fer un programa especial

25 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

Vallejo, torturat pel franquisme, creu que s'investigarà judicialment

Vallejo, torturat pel franquisme, creu que s'investigarà judicialment

El sindicalista denuncia que va ser torturat a la comissaria de Via Laietana als anys 70 i ara la Fiscalia ha acceptat una querella presentada contra sis expolicies

22 setembre 2023

Redacció