En directe

La taula de l'Evangeli

RÀDIO ESTEL

"Alemanya i Europa es mouen cada cop a posicions més extremistes"

Com cada matí, de 8 a 9, us hem apropat les notícies de Catalunya i Andorra i hem comptat amb interpretadors de l'actualitat. Per exemple, política…

15 febrer 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Com cada matí, de 8 a 9, us hem apropat les notícies de Catalunya i Andorra i hem comptat amb interpretadors de l'actualitat.
Per exemple, política alemanya i la dimissió de Martin Shulz com a president de l’SPD. Alexander Golovin, analista internacional i membre del grup Catalans Lliures, ha analitzat la notícia: “La majoria dels alemanys no està d'acord amb aquest pacte, i demostra que la societat alemanya i l'europea es mou cada cop a posicions més extremistes”. Tot i que “es un pacte en què Angela Merkel surt pendent” a favor dels socialdemòcrates, aquesta gran coalició “ha portat importants crítiques, com és que Martin Shulz hagués de dimitir com a líder del partit”, ha descrit Golovin.
El moviment #MeToo, que al llarg dels últims mesos ha aconseguit unir a milers de dones que alguna vegada han estat assetjades sexualment, ha arribat a la Meca i ha destapat casos d'abusos sexuals durant la peregrinació al lloc més sagrat de l'Islam, ara amb l'etiqueta #MosqueeMeToo. Miriam Hatibi, portaveu de la Fundació Ibn Battuta i consultora de comunicació a Sibilare, ha fet El Comentari de l’Actualitat: "Com sempre s'ha tornat a posar la dona en el focus amb comentaris com 'Elles s'ho mereixen per ser part de la religió' o 'Elles ho accepten', i els veritablement culpables son els homes. S'ha d'aplaudir la valentia de les dones i denunciar perquè s'actuiï. S'està aprofitant per escupir tot l'odi que la gent porta dins per una comunitat. Haurem de veure què farà el govern d'Aràbia Saudí a partir d'ara"
Cada dijous compartim amb els oients de RàdioEstel els continguts de Catalunya Cristiana. Una edició que porta el 90 aniversari de Pere Casaldàliga en portada.

- Escolta la 1a hora de la Fórmula Estel -

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció