En directe

El rosari

RÀDIO ESTEL

"Alemanya i Europa es mouen cada cop a posicions més extremistes"

Com cada matí, de 8 a 9, us hem apropat les notícies de Catalunya i Andorra i hem comptat amb interpretadors de l'actualitat. Per exemple, política…

15 febrer 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Com cada matí, de 8 a 9, us hem apropat les notícies de Catalunya i Andorra i hem comptat amb interpretadors de l'actualitat.
Per exemple, política alemanya i la dimissió de Martin Shulz com a president de l’SPD. Alexander Golovin, analista internacional i membre del grup Catalans Lliures, ha analitzat la notícia: “La majoria dels alemanys no està d'acord amb aquest pacte, i demostra que la societat alemanya i l'europea es mou cada cop a posicions més extremistes”. Tot i que “es un pacte en què Angela Merkel surt pendent” a favor dels socialdemòcrates, aquesta gran coalició “ha portat importants crítiques, com és que Martin Shulz hagués de dimitir com a líder del partit”, ha descrit Golovin.
El moviment #MeToo, que al llarg dels últims mesos ha aconseguit unir a milers de dones que alguna vegada han estat assetjades sexualment, ha arribat a la Meca i ha destapat casos d'abusos sexuals durant la peregrinació al lloc més sagrat de l'Islam, ara amb l'etiqueta #MosqueeMeToo. Miriam Hatibi, portaveu de la Fundació Ibn Battuta i consultora de comunicació a Sibilare, ha fet El Comentari de l’Actualitat: "Com sempre s'ha tornat a posar la dona en el focus amb comentaris com 'Elles s'ho mereixen per ser part de la religió' o 'Elles ho accepten', i els veritablement culpables son els homes. S'ha d'aplaudir la valentia de les dones i denunciar perquè s'actuiï. S'està aprofitant per escupir tot l'odi que la gent porta dins per una comunitat. Haurem de veure què farà el govern d'Aràbia Saudí a partir d'ara"
Cada dijous compartim amb els oients de RàdioEstel els continguts de Catalunya Cristiana. Una edició que porta el 90 aniversari de Pere Casaldàliga en portada.

- Escolta la 1a hora de la Fórmula Estel -

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció