En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Allò que l'Any de la Misericòrdia proposa al món

Aquest divendres, a Ràdio Estel, preguntem: Què ha aportat al món aquest Any de la Misericòrdia convocat pel Papa? - Esperança de pau. - L’ideal…

17 novembre 2016

Comparteix
Aquest divendres, a Ràdio Estel, preguntem:
Què ha aportat al món aquest Any de la Misericòrdia convocat pel Papa?
- Esperança de pau.
- L’ideal de superació i alliberament: Tot és possible.
- Res. El que proposa el Papa és espiritual i, per tant, personal.
En el programa El mirador de l'actualitat, parlarem aquest divendres (19.25 hores), d'allò que el Papa Francesc ha volgut proposar al món amb l’Any de la Misericòrdia, que ara s’acaba:
- Més enllà de la dimensió religiosa de la commemoració, el pontífex vol connectar amb un món convuls que necessita pau i reconciliació. Arriba el missatge?
Compartirem col·loqui amb Xavier Vidal, responsable de migracions de la comunitat de Sant Egidi i Llorenç Puig, jesuïta participant en l'última Congreació general. Xavier Morlans, teòleg i missioner de la Misericòrdia.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció