En directe

Fórmula Estel

POLÍTICA

"Als liders independentistes se'ls demanaran penes molt elevades"

"No es gens normal que no se sàpiga quin dia comença el judici. És un judici que encara no sabem si les nostres proves de…

31 gener 2019

Redacció

Comparteix

"No es gens normal que no se sàpiga quin dia comença el judici. És un judici que encara no sabem si les nostres proves de defensa proposades han estat ecceptades.Tindrem molt pocs dies per preparar la defensa".Judith Gené, advocada de Joaquim Forn i Meritxell Borras, ha afirmat al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, "que els presos porten molt de temps en presó preventiva per un eventual risc de fuga".És un judici molt greu i es demanaran penes molt elevades".


L'advocada també ha parlat de la presència d'observadors internacionals que hi haurà durant el judici."Són persones que acudeixen al judici per elles mateixes".Gené s'ha mostrat sorpresa que el fiscal demani les mateixes penes que demana VOX com a acusació particular, i diu que "això parla per sí sol de com de greu serà el judici".
Protestes arreu del territori pel mal estat dels Parcs de Bombers

Al programa també s'ha parlat amb Antonio del Rio, representant d'UGT dels Bombers a Catalunya sobre el tancament de parcs de bombers voluntaris, i de les seves conseqüencies ja que no es compleix amb les condicions des de 2009. Com cada dijous Carme Munté, cap de redacció de la revista Catalunya Cristiana, ens fà una pinzellada sobre els continguts del darrer número del setmanari.
Si esta interessat  en tornar a escoltar-ho, clicka AQUÍ


Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció