En directe

Trotamundos

RÀDIO ESTEL

Alumnes del Col·legi Pare Manyanet han visitat Ràdio Estel

Dimecres 11 de juny d'abril de 2014, els alumnes del Col·legi Pare Manyanet han visitat l’emissora de Ràdio Estel i el setmanari Catalunya Cristiana. "L’objectiu…

11 juny 2014

Comparteix

Dimecres 11 de juny d'abril de 2014, els alumnes del Col·legi Pare Manyanet han visitat l’emissora de Ràdio Estel i el setmanari Catalunya Cristiana.

"L’objectiu de la visita era posar en pràctica tot allò que hem après sobre com es fan les entrevistes.
La visita ens resulta especialment interessant perquè a l’escola fem ràdio a l’assignatura d’Educom. Consisteix en estudiar i posar en pràctica els mètodes de comunicació digital (fem ràdio, bloc i un programa de televisió).
A Ràdio Estel, a més de rebre’ns molt amablement, ens han mostrat les instal·lacions de l’emissora i hem après nous aspectes sobre la ràdio.
Tanmateix, allò que ha resultat més divertit ha estat produir un programa de ràdio com els professionals. Ens han dividit en dos grups: un que ja duia preparat el que calia dir i un altre que ha hagut d’improvisar. Ens hem posat nerviosos ja que no estem acostumats a sentir la pròpia veu a través dels auriculars, utilitzar micròfons, seguir els senyals que ens feien des de la cabina,...
La visita ens ha encantat i l’experiència ha estat molt enriquidora. Us agraïm el temps que ens heu dedicat i qui sap si en un futur sortiran vocacions radiofòniques arran d’aquesta sortida!"

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció