En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

“Amb el confinament, s’agreugen els transtorns de conducta alimentària”

El programa ‘A primera hora’ de Ràdio Estel s’ha preguntat aquest divendres si el confinament pot comportar una angoixa afegida per als pacients que tenen…

24 abril 2020

Comparteix
El programa ‘A primera hora’ de Ràdio Estel s’ha preguntat aquest divendres si el confinament pot comportar una angoixa afegida per als pacients que tenen trastorns alimentaris. Laia Raventós, psicòloga especialitzada en Transtorns de Conducta Alimentària (TCA) i coordinadora del Programa de Prevenció i Promoció de la Salut, ha assegurat que, “si la malaltia ja té uns simptomes d’aïllament, amb aquest confinament, s’agreuja més la situació”. És per això que, des de l’associació, s’ofereix un servei d’ajuda sense ànim de lucre amb la qual, en el context actual, s’ha reforçat el servei. “Hem rebut trucades sobre l’agreujament de casos durant el confinament”, ha reconegut la psicòloga. 
A més s’ha elaborat un manual per a la prevenció i actuació. El material està disponible al web de l’Associació contra l’Anorèxia i la Bulímia, com també a la de l’Hospital Sant Joan de Déu.
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024