En directe

Tot sardana

FÓRMULA ESTEL

"Amb Èxit 21 poden fer sentir la seva veu"

Aquest dimarts 21 de març és el Dia Mundial de la Síndrome de Down. El lema d’enguany diu “La meva veu, la meva comunitat”, i…

20 març 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimarts 21 de març és el Dia Mundial de la Síndrome de Down. El lema d’enguany diu “La meva veu, la meva comunitat”, i té per objectiu donar eines a les persones amb Síndrome de Down perquè puguin expressar-se, ser escoltats i influir en la política i l'acció del govern, per tal que s'integrin plenament en les comunitats.
Èxit 21 és un blog que vol ser el mitjà per excel·lència de comunicació de la Fundació Catalana Síndrome de Down. Un instrument posat a disposició de les persones amb discapacitat intel·lectual per permetre que es facin un lloc en el món dels mitjans de comunicació. 
Aquest dilluns a la Fórmula Estel hem entrevistat a Francesc Ponsa, cap de redacció, que ha explicat l’origen d’aquest blog: “Va néixer el 2011. Va ser una aposta de la directora general de la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Katy Trias, per donar resposta a una reivindicació, una necessitat, dels usuaris de la Fundació de poder explicar les coses que els hi passava en el seu dia a dia”.
Francesc Ponsa, cap de redacció d'Èxit 21, ha explicat la valoració dels protagonistes: "Estem a punt d'arribar a les 1000 notícies publicades: tots els redactors/es estan molt contents i satisfets: primer, de poder participar en un projecte col·lectiu, i segon, de poder donar sortida a les seves aspiracions i poder fer sentir la seva veu". 
El projecte Èxit 21 també té la voluntat d’ajudar els mitjans a comunicar correctament totes les informacions que fan referència a la discapacitat intel·lectual. 
Escolta l’entrevista (minut 34)

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció