En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Amics de la Gent Gran regala “Roses contra l’Oblit”

Aquest dimarts de Sant Jordi hem parlat, al programa APrimera Hora de Ràdio Estel, de la iniciativa “Roses contra l’Oblit” del’associació Amics de la Gent…

23 abril 2019

Comparteix

Aquest dimarts de Sant Jordi hem parlat, al programa APrimera Hora de Ràdio Estel, de la iniciativa “Roses contra l’Oblit” del’associació Amics de la Gent Gran. Albert Quiles, director de l’entitat, haexplicat que “un any més, l’associació posa en marxa aquesta iniciativa percombatre la soledat.” 

Fa divuit anys que l’associació Amics de la Gent Gran, pelsvolts de Sant Jordi, organitza la campanya “Roses contra l’oblit”. L’entitatposa a la venda roses solidàries, de feltre i tela, amb l’objectiu de recollirfons i de sensibilitzar i mobilitzar la societat contra la soledat que pateixenmés de cent cinquanta mil persones grans a Catalunya.

Segons ens ha explicat Albert Quiles, “aquestes rosessolidàries estan elaborades a mà pel projecte “Formació i inserció laboral”, dela Fundació Pare Manel”. Enguany, a més de les roses clàssiques de feltre dediferents colors, també s’ha creat una edició limitada de roses fetes amb robai motiu de la senyera catalana.

Per fomentar la difusió de la campanya, es pot accedir alweb de “Roses contral’oblit”, en què tothom pot compartir les seves imatges amb la rosasolidària. També es pot col·laborar amb la campanya mitjançant l’etiqueta#rosescontraloblit.

 Aquest any, el president de la Generalitat, Quim Torra;l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la cuinera Carme Ruscalleda i elperiodista Óscar Dalmau regalaran roses a persones grans aquest dimarts perfer-los partícips de la Diada de Sant Jordi.

 Avui també, en motiu de la diada de Sant Jordi ha parlat aRàdio Estel el gironí Oriol Ponsatí-Murlà, director de la Institució de lesLletres Catalanes, que assegurat a Ràdio Estel que “a Catalunya llegim i llegim en català, però encara no llegim prou. En aquest sentit, Ponsatíha assegurat que encara s’ha de fer molta feina. Recordem que Ponsatí és editor,traductor, escriptor i filòsof, va ser nomenat l'any 2017 comissari de l'AnyPrudenci i Aurora Bertrana, i des d’aquest any és el nou director de laInstitució de les Lletres Catalanes,

 Pots tonrnar a escoltar el programa AQUÍ

Més actualitat

El PSC seguirà l'opinió dels experts per ampliar la capacitat de l'aeroport del Prat

Alícia Romero, als estudis de Ràdio Estel

Alícia Romero, portaveu dels socialistes al Parlament, diu que el tripartit no ha tornat i que el pacte pels pressupostos “és un acord puntual, no una coalició de govern”

2 febrer 2023

Redacció

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023