En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Àngel Miret, gerent de Qualitat de Vida de l'Ajuntament, anima a potenciar "la dimensió social de la marca Barcelona"

El gerent de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Àngel Miret, ha elogiat aquest dijous matí, des de Ràdio…

17 gener 2014

Redacció

Comparteix

El gerent de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Àngel Miret, ha elogiat aquest dijous matí, des de Ràdio Estel, la feina col•lectiva per una marca Barcelona de qualitat i projecció internacional. En el Mirador de l’actualitat del programa El primer cafè, Miret ha fet una crida a la reflexió sobre “la dimensió social que ha de tenir la promoció de la capital catalana”, i ha assegurat que “una sola persona dormint al carrer ja és una fracàs per a la marca Barcelona”. Àngel Miret també ha aclarit unes declaracions fetes per la síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, en què revelava fa uns dies que a la capital catalana havia crescut d’un 45 per cent la xifra de persones sense llar. El dirigent municipal ha dit que “s’ha interpretat malament la frase, cosa que també és comprensible, perquè gent sense llar no vol dir gent dormint al carrer, un col•lectiu que s’ha mantingut en 800 persones gràcies a l’acció de l’administració i moltes entitats”.

En aquesta línia, la presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat Social, Francina Alsina, ha recordat que “anys enrere s’havien apartat persones sense sostre que es feien presents en llocs turístics”, alhora que ha aclarit que “la política social actual ha canviat a millor”. Francina Alsina ha anunciat que “l’acte públic que la Federació Catalana de Voluntariat prepara per al 20 d’octubre, un flashmob a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, serà aquesta vegada molt especial amb motiu de l’elecció de la ciutat com a capital europea del Voluntariat”.

D’altra banda, el director operatiu de Turisme i Esdeveniments de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Torrella, ha situat el moment actual en “una concepció de marca molt propi de la capital catalana, on s’intenta implicar tot el seu teixit social”. Torrella ha explicat que “la marca Barcelona és tota la promoció del valor que té la ciutat a partir dels seus nombrosos actius, espais, monuments i esdeveniments”, i ha elogiat la implicació de tots els agents socials.

La festa de cap d’any que es va fer ara fa dues setmanes al costat de Montjuïc, a l’avinguda Reina Maria Cristina, ha promocionat de manera molt important la marca Barcelona a tot el món. L’èxit de l’espectacle, amb desenses de milers de persones gaudint d’una nit molt entranyable, ha suposat un gran incentiu per a una ciutat molt necessitada de promoció després dels anys de crisi econòmica.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024