En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Àngels Guiteras, presidenta de la Taula del Tercer Sector, diu que cal “lluitar contra el frau fiscal i prioritzar els drets socials”

El pitjor del pitjor, espai diari sobre denúncia i anàlisi de l'actualitat a Fórmula Estel, de Ràdio Estel, ha seguit donant veu, aquest dimarts, a organitzacions…

18 novembre 2014

Redacció

Comparteix
El pitjor del pitjor, espai diari sobre denúncia i anàlisi de l'actualitat a Fórmula Estel, de Ràdio Estel, ha seguit donant veu, aquest dimarts, a organitzacions que s’encarreguen de suplir algunes de les mancances de l’Administració en matèria de drets socials. En aquesta ocasió, ens ha acompanyat Àngels Guiteras, presidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector de Catalunya. Per tal de pal·liar la taxa de pobresa i el risc d’exclusió social a Catalunya, Guiteras considera que “les entitats han de seguir fent la feina que fan”, però “en col·laboració” amb unes polítiques socials i de lluita contra la pobresa “més contundents”.
Per a aconseguir-ho, la presidenta ha proposat que es replantegi “la inversió en polítiques socials”, una acció que passa, segons Àngels Guiteras, per “un canvi en les voluntats polítiques, per lluitar contra el frau fiscal i per prioritzar la defensa dels drets socials”. També s’ha referit a la campanya Tu formes part de la solució, promoguda des de la Taula d’Entitats del Tercer Sector. Aquesta iniciativa té l’objectiu principal de “donar a conèixer la possibilitat de col·laborar amb qualsevol de les entitats socials que tenim a prop de casa”.  En relació amb això, Guiteras ha recordat que a Catalunya hi ha “més de 6800 entitats socials” i que això és “un gran coixí” per subministrar ajuda als col·lectius més vulnerables.
Es pot escoltar aquí tota l'entrevista a Àngels Guiteras (a partir del minut 32'45").

Més actualitat

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció

CULTURA

TEATRE

Sergi López: "El teatre apolític és el més fatxa que hi ha"

L'actor Sergi López als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'actor Sergi López fa al programa 'La Caravana' un al·legat a favor de la cultura i de la societat que es mulla. "El que fem no pot ser inofensiu"

19 juny 2024

Redacció