En directe

Fórmula Estel

COMUNICACIÓ

"Animo tothom a venir a la Nit de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel"

El cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona i president dels patronats de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, ha fet una crida a participar a…

13 novembre 2013

Redacció

Comparteix

El cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona i president dels patronats de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, ha fet una crida a participar a la Nit en suport d'aquests dos mitjans de comunicació. En una entrevista concedida al programa El primer cafè de Ràdio Estel, que s'emetrà demà, el cardenal ha valorat la tasca al servei de la cultura, l'espiritualitat i la comunicació d'aquests dos mitjans de comunicació. "Tindrem el goig de compartir taula i de saludar-nos fraternalment", ha dit el cardenal.

Actuació de l'Escolania de Montserrat

Com a plat fort d'aquesta segona Nit de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel destaca l'actuació de l'Escolania de Montserrat. Serà divendres 15 de novembre a partir de les 20 h al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. D'acord amb la valoració feta pel cardenal, l'actuació de l'Escolania de Montserrat és una cosa "excepcional i privilegiada".

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció