En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Antoni Vives (CiU): “La PAH i l’Observatori DESC sembla que actuen al dictat de la senyora Colau”

Ja saps a quin partit votaràs el dia 24 de Maig? Participa a l’enquesta Amb Antoni Vives, regidor de l’Ajuntament de Barcelona, hem parlat de…

11 maig 2015

Redacció

Comparteix
Ja saps a quin partit votaràs el dia 24 de Maig? Participa a l’enquesta
Amb Antoni Vives, regidor de l’Ajuntament de Barcelona, hem parlat de l’acció de Govern de CiU
Arran les protestes pels pisos turístics, Vives ha afirmat: “Els màxims interessats en mantenir el turisme a ratlla haurien de ser les mateixes empreses i treballadors turístics, que podrien veure com un excés de ganes d’anar esprement aquest fruita acabés provocant un col·lapse en certs àmbits de la ciutat, i per això nosaltres hem congelat els apartaments turístics”.
Davant les crítiques de que les escoles bressol han empitjorat i tres noves escoles han exterioritzat els seus serveis, Antoni Vives ha respost: “Ens ho prenem amb molta tranquil·litat, perquè gran part d’aquestes crítiques són senzillament una falsedat”, i ha carregat contra els acusadors: "Algunes persones voldrien que el món fos tan desastrós com ells el pinten per tal de tenir la legitimitat per dir les barbaritats que diuen", i ha recordat que en aquest mandat s’han obert 28 escoles bressol
Sobre les tres escoles bressols amb serveis externs, el tercer tinent d’alcalde de l'Ajuntament de Barcelona ha especificat: “La concessió a entitats cívics no té de res a veure amb la privatització. Quan abans ho feien els d’Iniciativa. És una aproximació ridícula, absolutament ridícula a la realitat. Hem concertat les tres escoles bressol a unes bones persones, bons professors, que es dediquen als nostres infants amb la mateixa eficàcia i eficiència que les no concertades. És el model català que tant bons resultats ens està donant”.
Durant el mandat de CiU s’ha passat de 1000 a 2400 habitatges de lloguer social. Antoni Vives ha volgut remarcar: “La PAH i l’Observatori DESC sembla que actuen al dictat de la senyora Colau. Nosaltres estem treballant amb ells des de fa anys, els seus dirigents faciliten informació, però les dades bones no les tenen ells, les té l’Ajuntament de Barcelona, que és qui ho facilita. Sinó la realitat queda totalment barrejada”. 
Escolta Antoni Vives (CiU) - minut 44

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció