En directe

Fabricació pròpia

PROGRAMES

Aquest dilluns 2 de març, comença un nou programa matinal a Ràdio Estel, dirigit i presentat per Miquel Murga

L’actori comunicador Miquel Murga dirigirà i presentarà, a partir d’aquest dilluns dia2 de març, un  nou programa a Ràdio Estelamb la intenció d’ampliar el format…

28 febrer 2020

Comparteix

L’actori comunicador Miquel Murga dirigirà i presentarà, a partir d’aquest dilluns dia2 de març, un  nou programa a Ràdio Estelamb la intenció d’ampliar el format dels Top 10 de tota la vida i donar cabudaa qualsevol tipus de temàtica.

“Oh 10 meu!”, que és el títol del programa, s’emetrà de dilluns a divendresentre les 11 i les 12 del matí  iproposarà cada dia als oients la creació d’una llista de 10 a partir delsinformes i reportatges que elaborarà el programa.

Així, per la primera setmana està previst realitzar les llistes de “Les 10millors pel·lícules d’amor”, “Els 10 racons més tranquils de Catalunya”, “Les10 postres més delicioses que heu menjat mai”, “Els 10 millors llibresd’aventures” i “Les 10 millors cançons dels anys 70”.

El programa comptarà en cada edició amb l’entrevista a un personatgerelacionat d’alguna manera amb la llista de 10 que es proposi. Pel programainaugural de dilluns que ve, la convidada serà l’actriu Assumpta Serna,afincada habitualment a Madrid, que ha treballat en més de 200 pel·lícules ique va ser notícia extraordinària a la dècada dels 80 per la seva participacióa la sèrie americana “Falcon Crest” i a la pel·lícula “Orquídea Salvaje” alcostat de Micky Rourke.

“Oh 10 meu!” comptarà amb la realització tècnica de JordiCarretero i Toni Huguet i amb la col·laboració habitual des de la redacció ico-presentació del també actor Roger Cantos.

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció