En directe

Fórmula Estel

PROGRAMES

Aquest dilluns 2 de març, comença un nou programa matinal a Ràdio Estel, dirigit i presentat per Miquel Murga

L’actori comunicador Miquel Murga dirigirà i presentarà, a partir d’aquest dilluns dia2 de març, un  nou programa a Ràdio Estelamb la intenció d’ampliar el format…

28 febrer 2020

Comparteix

L’actori comunicador Miquel Murga dirigirà i presentarà, a partir d’aquest dilluns dia2 de març, un  nou programa a Ràdio Estelamb la intenció d’ampliar el format dels Top 10 de tota la vida i donar cabudaa qualsevol tipus de temàtica.

“Oh 10 meu!”, que és el títol del programa, s’emetrà de dilluns a divendresentre les 11 i les 12 del matí  iproposarà cada dia als oients la creació d’una llista de 10 a partir delsinformes i reportatges que elaborarà el programa.

Així, per la primera setmana està previst realitzar les llistes de “Les 10millors pel·lícules d’amor”, “Els 10 racons més tranquils de Catalunya”, “Les10 postres més delicioses que heu menjat mai”, “Els 10 millors llibresd’aventures” i “Les 10 millors cançons dels anys 70”.

El programa comptarà en cada edició amb l’entrevista a un personatgerelacionat d’alguna manera amb la llista de 10 que es proposi. Pel programainaugural de dilluns que ve, la convidada serà l’actriu Assumpta Serna,afincada habitualment a Madrid, que ha treballat en més de 200 pel·lícules ique va ser notícia extraordinària a la dècada dels 80 per la seva participacióa la sèrie americana “Falcon Crest” i a la pel·lícula “Orquídea Salvaje” alcostat de Micky Rourke.

“Oh 10 meu!” comptarà amb la realització tècnica de JordiCarretero i Toni Huguet i amb la col·laboració habitual des de la redacció ico-presentació del també actor Roger Cantos.

Més actualitat

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sis nous diaques per a l'arxidiòcesi de Barcelona

Els sis seminaristes que seran ordenats diaques | FOTO: Arquebisbat de Barcelona

La basílica de la Sagrada Família acull aquest diumenge l'ordenació diaconal dels seminaristes Joan Piñol, Javier Casals, Guillem Lisicic, Santi Claret, David Lucena i Xavier Campmany

14 juny 2024

Redacció

AUDIOS

TELEVISIÓ

Celebrem els 20 anys de l'APM?

20 anys de l'APM

Manel Piñero, el mític 'Homo APM', i el director del programa, Aniol Florensa, fan repàs de les dues dècades del programa

14 juny 2024

ACCIÓ SOCIAL

SOCIETAT

La Sagrada Família apuja 1,2 milions el pressupost del Fons d’Acció Social per al 2024-25 

Representants de les entitats beneficiàries del I Fons d'Acció Social de la Sagrada Família

La Sagrada Família destinarà 3,5 milions d’euros pel pressupost del Fons d’Acció Social de la pròxima convocatòria

14 juny 2024

Redacció