En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Aquest diumenge, diada de Germanor

Com cada any per aquestes dates, l'Església, al nostre país, dedica un dia a fer una col·lecta extraordinària per a cadascuna de les Esglésies locals…

15 novembre 2013

Redacció

Comparteix

Com cada any per aquestes dates, l'Església, al nostre país, dedica un dia a fer una col·lecta extraordinària per a cadascuna de les Esglésies locals diocesanes. Aquest any el lema de la Diada de Germanor és l'Església amb tothom, al servei de tothom i vol conscienciar tots els fidels de la necessitat d'ajudar l'Església perquè serveixi milor i més adequadament en tots els camps en què treballa a favor de la societat.

Les diòcesis catalanes informen aquets dies dels comptes i despeses de l'any 2012 i de les previsions per aquest any. Així, el moviment económic de l'acció pastoral de les províncies eclesiàstiques de Tarragona i Barcelona dóna un resultat negatiu de més de dos milions d'euros

Petit superàvit a la diòcesi de Barcelona

L'arquebisbat de Barcelona ha aconseguit tancar l'exercici 2012 novament amb superàvit, encara que molt petit: 8.594 euros. De fet, tal com ha explicat Mn. Antoni Matabosch, delegat d'Economia de l'arquebisbat de Barcelona, l'equilibri pressupostari ha estat possible gràcies a l'increment de donatius i llegats. Això ha estat cabdal davant la disminució d'ingressos per altres conceptes, com les subvencions i les aportacions de la Conferència Episcopal Espanyola.

En una roda de premsa celebrada a l'arquebisbat, Mn. Matabosch ha posat en relleu la importància de la tasca que porta a terme l'Església diocesana, i el servei "desconegut" que fan els capellans a les presons, hospitals, tanatoris, telèfon d'esperança, trànsit... En aquest sentit, ha recordat que el sou dels capellans de Barcelona està congelat des de l'any 2011.

De cara al futur, el delegat d'Economia ha reconegut que per obtenir ingressos l'opció viable en els propers anys serà fer fruitar el patrimoni.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció