En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Arcadi Oliveres: "La desobediència ajuda a millorar"

Arran de la celebració del judici al portaveu del Partit Demòcrata Europeu Català al Congrés, Francesc Homs, l'economista Arcadi Oliveres, el treballador de l'Administració de…

27 febrer 2017

@brugarolaspol

Comparteix
Arran de la celebració del judici al portaveu del Partit Demòcrata Europeu Català al Congrés, Francesc Homs, l'economista Arcadi Oliveres, el treballador de l'Administració de Justícia Sixto Cadenas i el diputat d'Esquerra al Congrés Joan Capdevila han exposat aquest dilluns la seva versió sobre el cas. Arcadi Oliveres ha destacat que amb el tema de Francesc Homs, "s’actua malament per les dues bandes, tant per part del govern espanyol com del govern català, que hauria de ser més explícit a l'hora de defensar la desobediència, que sempre és bona per millorar les coses". Cadenas, per la seva part, creu que "la democràcia ha d’anar lligada al judici i al compliment de les lleis". Ha afirmat que "cridar a la desobediència no és democràtic, ja que hi ha una sentència judicial per algun motiu"
Oliveres ha dit també que "convé més diàleg per solucionar un problema com aquest". Joan Capdevila ha dit que "molts catalans se senten jutgats pel 9N". A més,  ha reconegut que els catalans han mantingut el diàleg fins al final, però que és el govern espanyol qui no vol parlar. Capdevila ha afegit que "Homs ha defensat tant l’expresident Artur Mas com l’ exconsellera d’ensenyament, Irene Rigau pel judici del 9N". Capdevila ha aprofitat per elogiar tots aquells seguidors d’Homs que no estan d’acord amb el judici, que hagin volgut acompañar el portaveu del Partit Demòcrata Europeu Català fins a les portes del Tribunal Suprem.

Es pot escoltar AQUÍ l'edició del programa El mirador del 27 de febrer.

Més actualitat

El PSC seguirà l'opinió dels experts per ampliar la capacitat de l'aeroport del Prat

Alícia Romero, als estudis de Ràdio Estel

Alícia Romero, portaveu dels socialistes al Parlament, diu que el tripartit no ha tornat i que el pacte pels pressupostos “és un acord puntual, no una coalició de govern”

2 febrer 2023

Redacció

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023