En directe

El Rosari

RÀDIO ESTEL

Arnau Comas (CUP): "El nostre principal objectiu és a mitjà i llarg termini: crear una alternativa d'unitat popular"

Setmana d'eleccions que travessarem amb representants de les diferents formacions polítiques que concorren als comicis del 24 de maig. Dimarts hem tingut amb nosaltres Arnau…

19 maig 2015

Redacció

Comparteix

Setmana d'eleccions que travessarem amb representants de les diferents formacions polítiques que concorren als comicis del 24 de maig. Dimarts hem tingut amb nosaltres Arnau Comas, de l'àrea d'assessorament municipal de la CUP.

CUP es presenta a 165 municipis de tots els països catalans. Ara tenen en 51: "El nostre principal objectiu no és a curt termini, sinó a mitjà i llarg termini: la creació d'una alternativa d'unitat popular. Les eleccions és un procés més per a aquest objectiu". 
Els eixos estratègics que es van marcar en l'última assamblea general són:
1. Construcció del poder popular i democràcia directa
2. Procés popular cap a la independència
3. Lluita pels drets socials
4. Reactivació econòmica i lluita contra l'atur
5. Lluita feminista i alliberament de gènere
No formen part de Barcelona en Comú: "Enteniem que hi havia molta gent que havia participat de la marca Barcelona que és antagònica a la nostra política", ha explicat Arnau Comas. Després de les eleccions, la CUP ja indica les seves preferències: "Descartem pactar amb partits feixistes o neoliberalistes com Partit Popular o Plataforma per Catalunya, però dependrà de cada situació".
Escolta Arnau Comas (CUP) - minut 31

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció