En directe

La Missa de cada dia

ACCIÓ SOCIAL

Arrels Sant Ignasi reivindica el dret a l’habitatge

Lafundació Arrels Sant Ignasi, una entitat que treballa en l’atenció a lespersones que es troben en una situació vulnerable a la província de Lleida, esva…

26 novembre 2018

Macià Grau

Comparteix

Lafundació Arrels Sant Ignasi, una entitat que treballa en l’atenció a lespersones que es troben en una situació vulnerable a la província de Lleida, esva manifestar el 22 de novembre a la plaça de la Paeria de Lleida perreivindicar el dret a l’habitatge, amb motiu del dia de les persones sense llarque es va celebrar diumenge passat.

L’actereivindicatiu va comptar amb la participació de més de 140 persones, entrevoluntaris i ciutadans, que conjuntament van construir una casa amb caixes decartró per tal de representar el tipus d’habitatge que tenen les persones sensellar. Posteriorment, dos portaveus de l’organització, Roger Torres i DoloresCabello, van llegir un manifest per recordar el dret que tenen totes lespersones a tenir una llar pròpia amb dignitat, permanent i en pau.

Diguesprou. Ningú sense llar” va ser el títol del manifest, que va recordar que aCatalunya hi ha més de 5.000 persones en situació de sense sostre, i més de48.000 amb un allotjament inadequat. És per això que des d’Arrels Sant Ignasi esva fer una crida a lluitar per aconseguir “una societat justa, compromesa iinclusiva, que vegi les potencialitats i fortaleses de les persones i no nomésles seves mancances”.

D’altrabanda, els diversos membres de l’entitat que van participar a la manifestacióvan aprofitar per explicar als ciutadans que durant aquest 2018 el nombre depersones sense llar a Lleida s’ha incrementat un 31%, i que ja són 717 lespersones que actualment viuen al carrer de la ciutat.

 

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció