En directe

Fórmula Estel

ACCIÓ SOCIAL

Arrels Sant Ignasi reivindica el dret a l’habitatge

Lafundació Arrels Sant Ignasi, una entitat que treballa en l’atenció a lespersones que es troben en una situació vulnerable a la província de Lleida, esva…

26 novembre 2018

Macià Grau

Comparteix

Lafundació Arrels Sant Ignasi, una entitat que treballa en l’atenció a lespersones que es troben en una situació vulnerable a la província de Lleida, esva manifestar el 22 de novembre a la plaça de la Paeria de Lleida perreivindicar el dret a l’habitatge, amb motiu del dia de les persones sense llarque es va celebrar diumenge passat.

L’actereivindicatiu va comptar amb la participació de més de 140 persones, entrevoluntaris i ciutadans, que conjuntament van construir una casa amb caixes decartró per tal de representar el tipus d’habitatge que tenen les persones sensellar. Posteriorment, dos portaveus de l’organització, Roger Torres i DoloresCabello, van llegir un manifest per recordar el dret que tenen totes lespersones a tenir una llar pròpia amb dignitat, permanent i en pau.

Diguesprou. Ningú sense llar” va ser el títol del manifest, que va recordar que aCatalunya hi ha més de 5.000 persones en situació de sense sostre, i més de48.000 amb un allotjament inadequat. És per això que des d’Arrels Sant Ignasi esva fer una crida a lluitar per aconseguir “una societat justa, compromesa iinclusiva, que vegi les potencialitats i fortaleses de les persones i no nomésles seves mancances”.

D’altrabanda, els diversos membres de l’entitat que van participar a la manifestacióvan aprofitar per explicar als ciutadans que durant aquest 2018 el nombre depersones sense llar a Lleida s’ha incrementat un 31%, i que ja són 717 lespersones que actualment viuen al carrer de la ciutat.

 

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció