En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

Arriba 'El pessebre interior', escenificació a partir del llibre poètic 'Arquitectures de l'ànima', de Francesc Grané

El periodista i professor de la Universitat Ramon Llull (URL) Francesc Grané ha explicat aquest dimarts, en una entrevista a la Fórmula Estel de Ràdio…

23 desembre 2014

Redacció

Comparteix
El periodista i professor de la Universitat Ramon Llull (URL) Francesc Grané ha explicat aquest dimarts, en una entrevista a la Fórmula Estel de Ràdio Estel, el contingut d'una interessant posada en escena nadalenca titulada El pessebre interior. La narració es basa en uns poemes recollits en el llibre Arquitectures de l'ànima, del mateix Francesc Grané. L'autor ha destacat que, en la representació, "hi ha una part més suggeridora i més difusa, on es recita la poesia, i una altra en què es combina la mateixa recitació amb un audiovisual".
El pessebre interior es podrà veure els propers dies, després de l'estrena aquest dimecres a les 20.00 hores a l'església de Santa Anna de Barcelona. L'entrada és lliure, amb la possibilitat de fer una aportació econòmica voluntària. Després, el diumenge 28, hi haurà representació a l'església del Crist Redemptor, a l'avinguda Verge de Montserrat de Barcelona, i el 7 de gener, a la basílica de Santa Maria del Pi. Es poden consultar les dates i trobar tota la informació en el web www.elpessebreinterior.com.
Francesc Grané va escriure els poemes del llibre Arquitectures de l'ànima l'any 2004 a partir de l'experiència mística de contemplar el pessebre durant 15 dies. "Precisament l'objectiu de tota aquesta iniciativa, el poemari i l'escenificació, és contribuir a fer que la gent vegi el pessebre no pas com un element folklòric de la societat, sinó com el conjunt d'imatges que surten d'un esdeveniment únic i ple d'elements que perviuen en el nostre temps", ha explicat Grané.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció