En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

Arriba 'El pessebre interior', escenificació a partir del llibre poètic 'Arquitectures de l'ànima', de Francesc Grané

El periodista i professor de la Universitat Ramon Llull (URL) Francesc Grané ha explicat aquest dimarts, en una entrevista a la Fórmula Estel de Ràdio…

23 desembre 2014

Redacció

Comparteix
El periodista i professor de la Universitat Ramon Llull (URL) Francesc Grané ha explicat aquest dimarts, en una entrevista a la Fórmula Estel de Ràdio Estel, el contingut d'una interessant posada en escena nadalenca titulada El pessebre interior. La narració es basa en uns poemes recollits en el llibre Arquitectures de l'ànima, del mateix Francesc Grané. L'autor ha destacat que, en la representació, "hi ha una part més suggeridora i més difusa, on es recita la poesia, i una altra en què es combina la mateixa recitació amb un audiovisual".
El pessebre interior es podrà veure els propers dies, després de l'estrena aquest dimecres a les 20.00 hores a l'església de Santa Anna de Barcelona. L'entrada és lliure, amb la possibilitat de fer una aportació econòmica voluntària. Després, el diumenge 28, hi haurà representació a l'església del Crist Redemptor, a l'avinguda Verge de Montserrat de Barcelona, i el 7 de gener, a la basílica de Santa Maria del Pi. Es poden consultar les dates i trobar tota la informació en el web www.elpessebreinterior.com.
Francesc Grané va escriure els poemes del llibre Arquitectures de l'ànima l'any 2004 a partir de l'experiència mística de contemplar el pessebre durant 15 dies. "Precisament l'objectiu de tota aquesta iniciativa, el poemari i l'escenificació, és contribuir a fer que la gent vegi el pessebre no pas com un element folklòric de la societat, sinó com el conjunt d'imatges que surten d'un esdeveniment únic i ple d'elements que perviuen en el nostre temps", ha explicat Grané.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció