En directe

El Matí a Ràdio Estel

BISBATS

Arriba la sisena edició del Festival Canòlich Music

Elspropers 16 i 17 de novembre, se celebrarà a Sant Julià de Lòria (Bisbatd’Urgell) la sisena edició del Festival Canòlich Music. Aquest esdeveniment,únic a Catalunya…

5 novembre 2018

Redacció

Comparteix

Elspropers 16 i 17 de novembre, se celebrarà a Sant Julià de Lòria (Bisbatd’Urgell) la sisena edició del Festival Canòlich Music. Aquest esdeveniment,únic a Catalunya i dels pocs que hi ha a Espanya, es va crear fa sis anys perdonar resposta a les inquietuds dels joves mitjançant la música i la fe, idurant tots aquests anys els ha ajudat en la recerca de valors amb unllenguatge que els és molt proper: la música i les experiències de solidaritati reflexió.

L’ediciód’enguany comptarà amb la participació de sis grups musicals de diversosestils, de l’àmbit internacional però també catalans i andorrans: Sal 150, GuiBrazil, LZ7, NIRA, David Pradas Project i el Cor Rock d’Encamp. Els concertscomençaran el divendres 16 a la nit, i seguiran el dissabte 17 al vespre, justdesprés de la missa multitudinària que cada any aplega prop d’un miler depersones. Prèviament a l’eucaristia, es realitzaran diversos tallers dereflexió i vivencials, que en aquesta edició se centraran principalment en elsdrets humans, per commemorar el 70è aniversari de la Declaració universal delsdrets humans.

Aquestprojecte, que va néixer de la mà d’un grup de joves monitors vinculats a laDelegació d’Ensenyament i de Joventut del Bisbat d’Urgell, es divulgaessencialment a través de les escoles i dels mestres que estan interessats adesenvolupar aquestes dimensions en els joves en diverses àrees geogràfiques:el Principat d'Andorra, l'àrea pirinenca i les escoles de les principalscapitals de comarca, de les comarques de Lleida i també algunes escoles deBarcelona i de València.

Elcalendari complet de les activitats i tota la informació de l’esdeveniment espoden consultar a la pàgina web del festival: www.canolichmusic.com.

Més actualitat

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció