En directe

El Matí a Ràdio Estel

BISBATS

Arriba la sisena edició del Festival Canòlich Music

Elspropers 16 i 17 de novembre, se celebrarà a Sant Julià de Lòria (Bisbatd’Urgell) la sisena edició del Festival Canòlich Music. Aquest esdeveniment,únic a Catalunya…

5 novembre 2018

Redacció

Comparteix

Elspropers 16 i 17 de novembre, se celebrarà a Sant Julià de Lòria (Bisbatd’Urgell) la sisena edició del Festival Canòlich Music. Aquest esdeveniment,únic a Catalunya i dels pocs que hi ha a Espanya, es va crear fa sis anys perdonar resposta a les inquietuds dels joves mitjançant la música i la fe, idurant tots aquests anys els ha ajudat en la recerca de valors amb unllenguatge que els és molt proper: la música i les experiències de solidaritati reflexió.

L’ediciód’enguany comptarà amb la participació de sis grups musicals de diversosestils, de l’àmbit internacional però també catalans i andorrans: Sal 150, GuiBrazil, LZ7, NIRA, David Pradas Project i el Cor Rock d’Encamp. Els concertscomençaran el divendres 16 a la nit, i seguiran el dissabte 17 al vespre, justdesprés de la missa multitudinària que cada any aplega prop d’un miler depersones. Prèviament a l’eucaristia, es realitzaran diversos tallers dereflexió i vivencials, que en aquesta edició se centraran principalment en elsdrets humans, per commemorar el 70è aniversari de la Declaració universal delsdrets humans.

Aquestprojecte, que va néixer de la mà d’un grup de joves monitors vinculats a laDelegació d’Ensenyament i de Joventut del Bisbat d’Urgell, es divulgaessencialment a través de les escoles i dels mestres que estan interessats adesenvolupar aquestes dimensions en els joves en diverses àrees geogràfiques:el Principat d'Andorra, l'àrea pirinenca i les escoles de les principalscapitals de comarca, de les comarques de Lleida i també algunes escoles deBarcelona i de València.

Elcalendari complet de les activitats i tota la informació de l’esdeveniment espoden consultar a la pàgina web del festival: www.canolichmusic.com.

Més actualitat

"A Turquia trobarem destrucció, gent passant-ho molt malament i un escenari que no se li desitja a ningú"

Una imatge del terratrèmol a Turquia

Pere Frutos és el fundador de l'ONG K-9 Creixell, una unitat canina de rescat i salvament formada per voluntaris que viatja a Turquia per buscar supervivents del terratrèmol sota la runa

7 febrer 2023

Redacció

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció