En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Arriba LLUM, el primer disc en solitari de Xavi Túrnez, amb la intenció d’arribar al públic tal com és

LLUM és un disc amb cançons escrites pel cantant barceloní Xavi Túrnez en què deixa anar els seus sentiments. Túrnez ha assegurat aquest dimecres, a…

24 febrer 2016

Redacció

Comparteix
LLUM és un disc amb cançons escrites pel cantant barceloní Xavi Túrnez en què deixa anar els seus sentiments. Túrnez ha assegurat aquest dimecres, a Ràdio Estel, que “en el món de la música, no hi ha res que sigui fàcil, sobretot si pertanys a un estrat de músics que encara no estan consolidats, perquè aleshores tot t’ho has de fer tu, amb una inversió per poder tirar endavant un projecte”. Segons el cantant català, “això no és mai fàcil, però sí satisfactori, perquè s'ha pogut fer el disc amb músics excepcionals”.
El cantautor també ha parlat de la  dualitat professional, amb Túrnez i Sese (poesia musicada) i Scarbeats (tribut a The Beatles), tot i que ara, segons  Túrnez, aquesta dualitat s’amplia, amb la seva feina de músic actiu al metro de Barcelona. El cantant ha destacat que el que més li ha sorprès de tocar al metro ha estat la generositat de la gent. 
Túrnez ha format part de diverses formacions, i ha anat fent cançons, però sempre ha tocat molt poc la guitarra. Aleshores, quan es va animar amb els Scarbeats, va endinsar-se en el món de la guitarra, i va començar a fer cançons, sense pensar en un projecte. Finalment, quan ja tenia unes quantes cançons,  els seus amics el van animar a gravar aquest disc: LLUM. El dimarts 22 de març, Xavi Túrnez presentarà el seu nou disc a FNAC Arenes, a Barcelona, a les 19.30 hores. 
Podeu escoltar l’entrevista AQUÍ

Més actualitat

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023

Marc Molins: "La llei del només sí és sí té moltes deficiències i s'ha de millorar"

Cartells en una manifestació feminista.

L'advocat penalista i doctor en dret Marc Molins constata que la nova norma ha tingut un efecte no desitjat, perquè el text no és correcte i ara s'ha de modificar i "no criticar a qui l'aplica"

31 gener 2023

Redacció