En directe

La Missa de cada dia

FÓRMULA ESTEL

Assekes trenca amb el seu tercer disc

Aquest divendres a la Fórmula Estel ens ha visitat el grup valencià ASSEKES, concretament 4 dels 8 membres: Joan Duart, Francesc Duart, Josep Duart (cosins…

7 juliol 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest divendres a la Fórmula Estel ens ha visitat el grup valencià ASSEKES, concretament 4 dels 8 membres: Joan Duart, Francesc Duart, Josep Duart (cosins entre ells) i Diego Salvador.
Després de més de cinquanta concerts arreu del País Valencià i el Principat amb el seu segon disc Un nou camí dalt d’escenaris com el Festivern, Feslloch i Aplec dels ports, Assekes torna de nou amb el single Volar. "El segon disc és un experiment: hi ha molts estils: twist rumbero, surf... però el caràcter es manté". Aquest nou single enceta la nova etapa creativa dels de La Ribera, trencant completament amb el que havien presentat fins al moment i que barreja noves sonoritats amb guitarres, veus saturades, gran predomini de sintetizadors i bateries experimentals: "Aquest tercer disc seria desfer-se més encara: apostar sòlidament per alguna cosa diferent", ha explicat a RàdioEstel el cantant d'Assekes, Joan Duart.
El grup valencià Assekes neix l’any 2008, tot i que no és fins el 2012 quan enregistren el seu primer EP En poques paraules. Disc que seguia la línia del mestissatge que dominava el panorama de la música del moviment reivindicatiu valencià. Ritmes d’ska, rock alternatiu i música popular eren fàcilment distingibles en temes com Rebels o Mero (amb més de 40k visualitzacions a youtube). Talls que van dur al jove grup a tocar arreu del País Valencià junt als seus referents més directes: Obrint Pas, Aspencat, Orxata, entre d’altres. 

Escolta l'entrevista sencera (minut 9)

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024