En directe

Sense distància

PROGRAMES

Avui és festa de Diumenge

Déu vos guard, amigues i amics, avui és festa Avui, 3 de maig és la Jornada Mundial dePregària per les vocacions amb el lema “Crist…

3 maig 2020

Comparteix

Déu vos guard, amigues i amics, avui és festa

Avui, 3 de maig és la Jornada Mundial dePregària per les vocacions amb el lema “Crist Viu i em vol viu.” Aquest any noserà possible celebrar la Jornada públicament en les parròquies però alscristians se’ns convida a resar a casa, especialment per les noves vocacions alsacerdoci i a la vida consagrada.

Aquests dies ha corregut per les xarxes unacudit on el dimoni li diu a Déu Pare: “Amb el COVID-19 t’he tancat lesesglésies!” I Déu li respon: “Ben al contrari, n’he obert una a cada casa”. Iés ben bé així. Recordem que el Senyor diu: “tu, quan preguis, entra a lacambra més retirada,  tanca-t’hi amb panyi clau i prega al teu Pare, present en els llocs més secrets; i el teu Pare,que veu el que és secret, t’ho recompensarà.” (Mt 6, 6) i també “on n’hi ha doso tres de reunits en el meu nom, jo sóc allí enmig d’ells.” (Mt 18,20).

També avui en la nostra pregària personal ifamiliar tinguem una intenció especial per les vocacions nadiues. ChitoMorales, del grup “Brotes de Olivo” ha escrit una cançó que és l’himne de laJornada. La lletra diu: “ Somio Déu que em parla i em diu a l'orella: Necessitode tu! Amb tants que resen i canten i viuen paraules com estimar i compartir.Famílies que treballen, resen i somien a parròquies que són la llum i la vida,el camí i la sal de l'Evangeli”. I es recorda també de les vocacions enterritoris de missió: “On no han sentit parlar d'ell, Jesús viu i em vol viu.Sembrant la seva paraula pel món, brollant en terra de missió. Donant la vidaen comunitats, on batega un sol cor. Parlant el seu idioma, compartint el pa,fent de la seva vida, do”.

Que tingueu una bona festa

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció