En directe

Fórmula Estel

PROGRAMES

Avui és festa de Diumenge

Déu vos guard, amigues i amics, avui és festa Avui, 3 de maig és la Jornada Mundial dePregària per les vocacions amb el lema “Crist…

3 maig 2020

Comparteix

Déu vos guard, amigues i amics, avui és festa

Avui, 3 de maig és la Jornada Mundial dePregària per les vocacions amb el lema “Crist Viu i em vol viu.” Aquest any noserà possible celebrar la Jornada públicament en les parròquies però alscristians se’ns convida a resar a casa, especialment per les noves vocacions alsacerdoci i a la vida consagrada.

Aquests dies ha corregut per les xarxes unacudit on el dimoni li diu a Déu Pare: “Amb el COVID-19 t’he tancat lesesglésies!” I Déu li respon: “Ben al contrari, n’he obert una a cada casa”. Iés ben bé així. Recordem que el Senyor diu: “tu, quan preguis, entra a lacambra més retirada,  tanca-t’hi amb panyi clau i prega al teu Pare, present en els llocs més secrets; i el teu Pare,que veu el que és secret, t’ho recompensarà.” (Mt 6, 6) i també “on n’hi ha doso tres de reunits en el meu nom, jo sóc allí enmig d’ells.” (Mt 18,20).

També avui en la nostra pregària personal ifamiliar tinguem una intenció especial per les vocacions nadiues. ChitoMorales, del grup “Brotes de Olivo” ha escrit una cançó que és l’himne de laJornada. La lletra diu: “ Somio Déu que em parla i em diu a l'orella: Necessitode tu! Amb tants que resen i canten i viuen paraules com estimar i compartir.Famílies que treballen, resen i somien a parròquies que són la llum i la vida,el camí i la sal de l'Evangeli”. I es recorda també de les vocacions enterritoris de missió: “On no han sentit parlar d'ell, Jesús viu i em vol viu.Sembrant la seva paraula pel món, brollant en terra de missió. Donant la vidaen comunitats, on batega un sol cor. Parlant el seu idioma, compartint el pa,fent de la seva vida, do”.

Que tingueu una bona festa

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció