En directe

La Missa de cada dia

PROGRAMES

Avui és festa de Diumenge

Déu vos guard, amigues i amics, avui és festa Avui, 3 de maig és la Jornada Mundial dePregària per les vocacions amb el lema “Crist…

3 maig 2020

Comparteix

Déu vos guard, amigues i amics, avui és festa

Avui, 3 de maig és la Jornada Mundial dePregària per les vocacions amb el lema “Crist Viu i em vol viu.” Aquest any noserà possible celebrar la Jornada públicament en les parròquies però alscristians se’ns convida a resar a casa, especialment per les noves vocacions alsacerdoci i a la vida consagrada.

Aquests dies ha corregut per les xarxes unacudit on el dimoni li diu a Déu Pare: “Amb el COVID-19 t’he tancat lesesglésies!” I Déu li respon: “Ben al contrari, n’he obert una a cada casa”. Iés ben bé així. Recordem que el Senyor diu: “tu, quan preguis, entra a lacambra més retirada,  tanca-t’hi amb panyi clau i prega al teu Pare, present en els llocs més secrets; i el teu Pare,que veu el que és secret, t’ho recompensarà.” (Mt 6, 6) i també “on n’hi ha doso tres de reunits en el meu nom, jo sóc allí enmig d’ells.” (Mt 18,20).

També avui en la nostra pregària personal ifamiliar tinguem una intenció especial per les vocacions nadiues. ChitoMorales, del grup “Brotes de Olivo” ha escrit una cançó que és l’himne de laJornada. La lletra diu: “ Somio Déu que em parla i em diu a l'orella: Necessitode tu! Amb tants que resen i canten i viuen paraules com estimar i compartir.Famílies que treballen, resen i somien a parròquies que són la llum i la vida,el camí i la sal de l'Evangeli”. I es recorda també de les vocacions enterritoris de missió: “On no han sentit parlar d'ell, Jesús viu i em vol viu.Sembrant la seva paraula pel món, brollant en terra de missió. Donant la vidaen comunitats, on batega un sol cor. Parlant el seu idioma, compartint el pa,fent de la seva vida, do”.

Que tingueu una bona festa

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

CÀRITAS

“Càritas no és una ONG, és l’acció de l’església cristiana per a les persones en situacions més vulnerables” 

Eduard Sala ha estat escollit nou director de Càritas Diocesana de Barcelona després d'estar vinculat a l’entitat des de fa quatre dècades i ser responsable de l’àrea social de la institució els últims nou anys.

29 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El pare Abat de Poblet ha explicat la història del monestir, l’espiritualitat i les activitats que s'hi fan

29 setembre 2023

Redacció

POLÍTICA

José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés: "No donem per feta la investidura de Pedro Sánchez"

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, l'última nit electoral, el 23 de juliol

En una entrevista a Ràdio Estel, el polític socialista lamenta que la dreta "no accepti que ha perdut les eleccions" i augura "una legislatura molt dura"

28 setembre 2023

Redacció