En directe

Fórmula Estel

PROGRAMES

Avui és festa de Diumenge

Felicitats Déu vos guard, amigues i amics, avui és festa Aquests dies de confinament total o parcial, la majoriatenim l’ocasió de conviure més estretament amb…

10 maig 2020

Comparteix

Felicitats

Déu vos guard, amigues i amics, avui és festa

Aquests dies de confinament total o parcial, la majoriatenim l’ocasió de conviure més estretament amb la família, amb els companys icompanyes de comunitat... La convivència estreta fa que veiem  més les qualitats i els defectes dels quiconviuen amb nosaltres i potser que siguem més conscients de les nostresfebleses... El P. Jesús Renau, jesuïta, que ha acompanyat molt a moltespersones en el decurs de la vida en el seu llibre Cada dia escriu: “obre una mica els ulls. Qui tens davant? Un amic,una amiga, el pare, el company, la tieta... Oh! Felicitats! No estàs sol. Estàsteixit d’amor. Perquè penses que són vulgars, que són avorrits, que estanendarrerits. Res, tot això no és objectiu. Són persones, són homes i dones comtu, segurament millors que tu: estimen, lluiten, estan sols o acompanyats,cansats segurament i continuen vivint. Felicitats!”

Que tingueu una bona festa!

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció