En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Avui se celebra la Mare de Déu de Lourdes, Jornada Mundial del Malalt

La soledat de la gent gran augmenta més d’un 10% a Catalunya, segons dades que ha analitzat l’arquebisbat de Barcelona. En declaracions al programa a…

11 febrer 2020

Comparteix
La soledat de la gent gran augmenta més d’un 10% a Catalunya, segons dades que ha analitzat l’arquebisbat de Barcelona. En declaracions al programa a A Primera Hora,   mossèn Joan Bajo, membre de la Pastoral de la Salut de la Conferència Episcopal Tarraconense, ha dit que “l’Església ha de fer d’acompanyament” i que “la gent gran cada vegada està més sola”, malgrat que, “els espais de solitud també ajuden a retrobar-se amb un mateix”. A cada parròquia se celebra aquesta Jornada. La festa de la Mare de Déu de Lourdes, aquest any, coincideix amb el dilluns de la IV setmana del temps de l´any.
Segons l'Institut Nacional d'Estadística, s'estima que a Espanya hi ha 4,7 milions de llars unipersonals. Dos milions de persones majors de 65 anys viuen soles. Més de 850.000 majors de 80 anys viuen en soledat i moltes presenten problemes de mobilitat.
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció