En directe

Fórmula Estel

Sense categoria

Barcelona farà les rondes més “intel·ligents”

El gestor d'aquesta xarxa de mobilitat oferirà, entre d'altres avenços, una app per millorar l'experiència dels seus 300 mil usuaris diaris

8 febrer 2022

Redacció

Comparteix

Segons ha pogut saber Ràdio Estel, a finals de l'any vinent, tots els conductors podran disposar d'una aplicació mòbil específica que facilitarà informació sobre l'estat de les rondes a temps real. Des de saber com està el trànsit, proposar alternatives de via per accedir a Barcelona, informacions sobre accidents o manteniment a la xarxa viària, fins a recomanacions d'horaris. Els usuaris de les rondes estaran informats tant a temps real com per planificar els seus trajectes. L'objectiu és facilitar més i millor la informació als conductors en una de les zones més transitades de Catalunya.


El tècnic de l'oficina tècnica de Rondes que forma part de la coordinació general d'innovació i infraestructures de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Roberto Martinez, ha explicat en declaracions a Ràdio Estel, que aquesta aplicació permetrà als usuaris tenir una millor experiència del seu trajecte per les Rondes.


Aquest nou servei s'inclou dintre del projecte per millorar la gestió d'aquesta part de la xarxa viària per fer conviure els sistemes actuals de manteniment de les rondes amb les noves funcionalitats de la Plataforma Smart City de l'AMB.

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció