En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Belén Jiménez, del Banc dels Aliments, atribueix l'èxit del Gran Recapte a l'augment de la solidaritat i a la implicació de nens

Belén Jiménez, responsable de Comunicació del Banc dels Aliments de Barcelona (www.bancdelsaliments.org), ha dit aquest dilluns al matí que els organitzadors del Gran Recapte estan…

2 desembre 2013

Comparteix

Belén Jiménez, responsable de Comunicació del Banc dels Aliments de Barcelona (www.bancdelsaliments.org), ha dit aquest dilluns al matí que els organitzadors del Gran Recapte estan molt satisfets del resultat de la recollida divendres 29 i dissabte 30. En el Mirador de l'actualitat, dins el programa El primer cafè de Ràdio Estel, Jiménez ha assegurat que els Bancs d'Aliments estan ''sobretot molt agraïts a les persones que han col·laborat i han mostrat que, en aquests moments, cal sobretot ajudar els qui més ho necessiten dins les possibilitats de cadascú''.

Per la seva banda, el president de la Plataforma per la Família Catalunya-ONU 2014, Daniel Arasa, ha destacat la importància i l'eficàcia d'accions d'emergència com aquesta, alhora que ha admès que es mira aquestes campanyes puntuals amb certa distància. ''Les persones han d'estar de manera permanent participant en les iniciatives socials, perquè el que passa és que molta gent que ajuda en el Gran Recapte, com en altres accions puntuals, molt sovint no fa res més durant la resta de l'any'', ha explicat.

També ha participat en el debat la presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat Social, Francina Alsina, que ha valorat sobretot el gran capital social que visualitza el Gran Recapte, i ha posat com a exemple ''la presència de nois i noies mobilitzats per una Associació de Mares i Pares (AMPA) d'una escola'' en l'establiment on ella va anar dissabte. En aquesta línia, Francina Alsina ha afegit que ''la Federació de Voluntariat, en un acte organitzat divendres a Girona, va demanar que es col·laborés portant aliments, i la resposta va ser exemplar, ja que tothom va donar almenys dos productes''. Els Bancs dels Aliments de Catalunya han superat de llarg les 3.000 tones que s'havien marcat com a objectiu per a la recollida. Dijous es coneixerà tot el volum recollit, després que se sumin les aportacions de les diverses activitats.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció