En directe

Fabricació Pròpia

RÀDIO ESTEL

Bernat Puigtobella, editor: “El Núvol és una capçalera cultural que busca ser un lloc de trobada”

L’editor, escriptor, i crític literari Bernat Puigtobella ha parlat a la Fórmula Estel de Ràdio Estel sobre el digital cultural en català Núvol. Puigtobella és…

20 març 2015

Comparteix
L’editor, escriptor, i crític literari Bernat Puigtobella ha parlat a la Fórmula Estel de Ràdio Estel sobre el digital cultural en català Núvol. Puigtobella és l’editor de de la publicació des del 2012. Segons l’editor, aquest mitjà “intenta donar veu a moltes manifestacions culturals que quedaven per sota del radar dels diaris". En aquesta línia, ha assegurat que "existeixen moltes fundacions, col·lectius i empreses que no tenen potència suficient per fer-se visibles en els mitjans de comunicació generalistes". El responsable de Núvol ha afegit que l'equip de la revista cultural "vol posar aquella capa d’opinió sobre allò que està passant”. A més, Puigtobella ha destacat que “el núvol és un repositori de continguts on les coses se sincronitzen, una capçalera que busca ser un lloc de trobada”
Podeu escoltar l’entrevista aqui (a partir del minut 24’45")

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció