En directe

Camins

RÀDIO ESTEL

Blaumut torna amb el seu segon disc "El primer arbre del bosc"

Els Blaumut tornen amb més força que mai amb el seu segon disc El primer arbre de bosc. La formació musical combina el folk amb…

9 abril 2016

Comparteix
Els Blaumut tornen amb més força que mai amb el seu segon disc El primer arbre de bosc. La formació musical combina el folk amb el pop, la música clàssica i la cançó d'autor. En declaracions a la Fórmula Estel, el violinista del grup Vassíl Lambrínov ha explicat que les cançons d’aquest segon àlbum esbossen “imatges de la vida”.  Lambrínov ha assegurat que “les sensacions que ens arriben d’aquest segon àlbum són molt positives.  La gent s’ha fet seves moltes cançons. Ens considerem uns privilegiats que la música que fem agradi. Avui en dia res és fàcil”. 
Els Blaumut tenen un directe excepcional que fan que les seves cançons tinguin un toc especial. En aquest sentit, Lambrínov ha afirmat “que en els directes és quan es crea la màgia de la música”. Aquest dissabte els Blaumut actuen a l’Auditori de Cornellà a les nou del vespre. “Una oportunitat de sentir la música recollida en aquests dos discos fets fins ara, sobretot d’aquest El primer arbre del bosc, que és l’últim treball que hem fet, una experiència musical i emotiva” ha dit Lambrínov. 
Després de  dos treballs discogràfics publicats, “El Turista” (Picap 2012) i el “Primer arbre de bosc" (Autoeditat 2015), Blaumut es mantenen al capdavant del panorama musical. D’altra banda, la formació ha aconseguit amb aquest àlbum més evolució que continuïtat, sempre preservant el so de la banda. 
Podeu escoltar aquí l’entrevista http://www.radioestel.com/audio/20160408-14_00FORMULAESTEL.MP3

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció