En directe

La Caravana

ACTUALITAT

Brenda Lee, la Princesa del Pop dels 50 i 60, a la Fórmula Estel

Brenda Lee neix a Atlanta, Estats Units un 11 de desembre de 1944 ara fa justament 72 anys. És una cantant de country, soul i…

12 desembre 2016

David García

Comparteix

Brenda Lee neix a Atlanta, Estats Units un 11 de desembre de 1944 ara fa justament 72 anys. És una cantant de country, soul i rhythm & blues nord-americana. Va ser una ídol adolescent (una Princesa del Pop) durant la dècada dels 1950 i 1960. Recordem la seva música a la Fórmula Estel durant la programació d'avui.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció