En directe

Vespres

SOCIETAT

Cafè i reinserció social de la mà dels salesians

Des de mitjan juliol la ciutat deBarcelona, concretament el barri del Guinardó, compta amb una nova cafeteria.La inauguració de Marticoffee no tindria res d’especial si…

24 juliol 2018

Comparteix

Des de mitjan juliol la ciutat deBarcelona, concretament el barri del Guinardó, compta amb una nova cafeteria.La inauguració de Marticoffee no tindria res d’especial si no fos perquè totsels seus treballadors són joves en risc d’exclusió social que es formen i hantrobat la seva primera feina gràcies al Centre Juvenil Martí Codolar i a laFundació Jovent dels Salesians Sant Jordi.

Per als quatre nois que hi treballencom a cambrers i com a cuiners aquesta primera experiència els permet entrar enla cadena del mercat de treball. Per a la directora de la cafeteria, MartaPruna, això permet que aquests joves, alguns dels quals vivien al carrer,recuperin la confiança i la motivació. D’altra banda, Marticoffee és unestabliment ecològic i ètic perquè tot el menjar que sobra es destina a menjadorssocials. Aquest interessant establiment es troba a la RondaGuinardó, número 209.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció