En directe

Trotamundos

SOCIETAT

Cafè i reinserció social de la mà dels salesians

Des de mitjan juliol la ciutat deBarcelona, concretament el barri del Guinardó, compta amb una nova cafeteria.La inauguració de Marticoffee no tindria res d’especial si…

24 juliol 2018

Comparteix

Des de mitjan juliol la ciutat deBarcelona, concretament el barri del Guinardó, compta amb una nova cafeteria.La inauguració de Marticoffee no tindria res d’especial si no fos perquè totsels seus treballadors són joves en risc d’exclusió social que es formen i hantrobat la seva primera feina gràcies al Centre Juvenil Martí Codolar i a laFundació Jovent dels Salesians Sant Jordi.

Per als quatre nois que hi treballencom a cambrers i com a cuiners aquesta primera experiència els permet entrar enla cadena del mercat de treball. Per a la directora de la cafeteria, MartaPruna, això permet que aquests joves, alguns dels quals vivien al carrer,recuperin la confiança i la motivació. D’altra banda, Marticoffee és unestabliment ecològic i ètic perquè tot el menjar que sobra es destina a menjadorssocials. Aquest interessant establiment es troba a la RondaGuinardó, número 209.

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció