En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

Cafè i reinserció social de la mà dels salesians

Des de mitjan juliol la ciutat deBarcelona, concretament el barri del Guinardó, compta amb una nova cafeteria.La inauguració de Marticoffee no tindria res d’especial si…

24 juliol 2018

Comparteix

Des de mitjan juliol la ciutat deBarcelona, concretament el barri del Guinardó, compta amb una nova cafeteria.La inauguració de Marticoffee no tindria res d’especial si no fos perquè totsels seus treballadors són joves en risc d’exclusió social que es formen i hantrobat la seva primera feina gràcies al Centre Juvenil Martí Codolar i a laFundació Jovent dels Salesians Sant Jordi.

Per als quatre nois que hi treballencom a cambrers i com a cuiners aquesta primera experiència els permet entrar enla cadena del mercat de treball. Per a la directora de la cafeteria, MartaPruna, això permet que aquests joves, alguns dels quals vivien al carrer,recuperin la confiança i la motivació. D’altra banda, Marticoffee és unestabliment ecològic i ètic perquè tot el menjar que sobra es destina a menjadorssocials. Aquest interessant establiment es troba a la RondaGuinardó, número 209.

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció