En directe

Fabricació Pròpia

ESGLÉSIA CATALUNYA

“Cal evitar que la indiferència envers el patiment dels altres es globalitzi”

“Cal evitar la globalització de laindiferència envers el patiment dels altres, especialment dels menys afavorits”.Aquestes han estat les paraules de Mons. Joan Josep Omella, cardenal…

14 febrer 2018

Redacció

Comparteix

“Cal evitar la globalització de laindiferència envers el patiment dels altres, especialment dels menys afavorits”.Aquestes han estat les paraules de Mons. Joan Josep Omella, cardenal arquebisbede Barcelona, en la seva intervenció al Fòrum Social Pere Tarrés del mes defebrer.

Aquesta frase expressa la idea de lluitacontra la indiferència i la injustícia que ha volgut transmetre l’arquebisbe enla seva intervenció al Fòrum, que ha estat titulada amb una cita evangèlica deLluc 22,27: “Enmig de vosaltres, soc com el qui serveix”.

Omella ha destacat la necessitat derelacionar-nos amb els altres enmig d’una societat que tendeix cap a l’aïllamenti l’individualisme, i ha demanat reforçar el treball de la dimensió espiritualde la persona: “Necessitem homes i dones que es moguin per l’amor i no per l’interès.”

Al col·loqui, que se celebra cada mes i té coma objectiu promoure el debat plural en temes d’acció social, hi han participat tambéautoritats del món polític com l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i representantsd’entitats del Tercer sector.

 

Més actualitat

AUDIOS

Quan podria sortir en llibertat Dani Alves?

Dani Alves en la primera jornada del judici | EFE

L'advocat penalista Juan Carlos Zayas valora la sentència de quatre anys i sis mesos de presó per agressió sexual al jugador de futbol

22 febrer 2024

Redacció

Sense categoria

Jaume Orra, alcalde de Vilanova de Sau: "Culpar a les hidroelèctriques del buidatge dels pantans és pixar fora de test"

En una entrevista a Ràdio Estel, l'alcalde es desmarca de les acusacions de l'anterior batlle a les hidroelèctriques de buidar el pantà de Sau "per fer llum"

22 febrer 2024

Redacció

POLÍTICA

Jordi Coronas (ERC): "Ara mateix no contemplem l'escenari de formar un tripartit d'esquerres a Barcelona"

El portaveu adjunt d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona assegura en una entrevista a Ràdio Estel que l'acord de pressupostos a Barcelona fa estirar el model del PSC cap al model republicà

21 febrer 2024

Redacció