En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA MÓN

Campanya contra el tràfic de persones

Gairebé 150 religiosos del Brasil han llençat la campanya Juga per la Vida, per conscienciar la societat sobre el problema del tràfic dels éssers humans…

22 novembre 2013

Fides

Comparteix

Gairebé 150 religiosos del Brasil han llençat la campanya Juga per la Vida, per conscienciar la societat sobre el problema del tràfic dels éssers humans en els grans esdeveniments com la propera Copa del Món.

La campanya està organitzada per Un crit per la vida, format per religiosos i religioses que treballen al Brasil, en l'àmbit nacional, per a la prevenció del tràfic d'éssers humans.

Els membres de la coordinació central han explicat el significat del logotip escollit: les mans són el símbol de la força i de la vida; la pilota fa explícit el vincle amb l'esport, especialment el futbol; el verb "jugar" en el mode imperatiu té per objectiu estimular l'acció i la reacció; l'altre verb, "denunciar", convida a fer un acte d'amor i de justícia.

La coordinadora general de la campanya, la germana Eurides de Oliveira, ha assenyalat que és una campanya d'informació i prevenció. El material imprès amb algunes indicacions sobre el concepte del tràfic i sobre com prevenir-lo es distribueix pels principals carrers de la capital, als autobusos, als aeroports, als hotels de les ciutats que seran seu de la Copa del Món, del 18 de maig del 2014 fins al final de l'esdeveniment.

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció