En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA MÓN

Campanya contra el tràfic de persones

Gairebé 150 religiosos del Brasil han llençat la campanya Juga per la Vida, per conscienciar la societat sobre el problema del tràfic dels éssers humans…

22 novembre 2013

Fides

Comparteix

Gairebé 150 religiosos del Brasil han llençat la campanya Juga per la Vida, per conscienciar la societat sobre el problema del tràfic dels éssers humans en els grans esdeveniments com la propera Copa del Món.

La campanya està organitzada per Un crit per la vida, format per religiosos i religioses que treballen al Brasil, en l'àmbit nacional, per a la prevenció del tràfic d'éssers humans.

Els membres de la coordinació central han explicat el significat del logotip escollit: les mans són el símbol de la força i de la vida; la pilota fa explícit el vincle amb l'esport, especialment el futbol; el verb "jugar" en el mode imperatiu té per objectiu estimular l'acció i la reacció; l'altre verb, "denunciar", convida a fer un acte d'amor i de justícia.

La coordinadora general de la campanya, la germana Eurides de Oliveira, ha assenyalat que és una campanya d'informació i prevenció. El material imprès amb algunes indicacions sobre el concepte del tràfic i sobre com prevenir-lo es distribueix pels principals carrers de la capital, als autobusos, als aeroports, als hotels de les ciutats que seran seu de la Copa del Món, del 18 de maig del 2014 fins al final de l'esdeveniment.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció