En directe

Fabricació Pròpia

RÀDIO ESTEL

"Càritas paga 100 euros més pels subministraments de cada pis"

El diputat d’ERC al Congrés, Joan Capdevila, ha obert la Fórmula Estel d’aquest dijous amb un pensament dedicat a Oriol Junqueras i la seva família,…

4 gener 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
El diputat d’ERC al Congrés, Joan Capdevila, ha obert la Fórmula Estel d’aquest dijous amb un pensament dedicat a Oriol Junqueras i la seva família, i ha fet una petició als oients: “Que inclogueu en les vostres intencions la llibertat de l'Oriol, els Jordis i el Quim”.
Primera setmana de gener. Tot puja. Sònia Lacalle, advocada del Programa de Sense Llar i Habitatge de Càritas Diocesana de Barcelona, ens ha parlat sobre la pujada dels rebuts de subministraments: “Afecta a totes les capes que nosaltres estem atenent. Ho estem denunciant des de fa anys: està de moda el tema de la pobresa energètica, però des del 2014 estem pagant 100 euros més per cada pis que estem atenent”. El desig de Lacalle pel 2018 és “garantir aquests drets mínims que tenim tots pel fet de ser persones, a tothom”.
Una primera hora de programa en la què hem estat molt pendents d’Oriol Junqueras, que ha comparegut al Tribunal Suprem per demanar la revisió de la presó preventiva. L’advocada Anna Boza ha dit, a El Comentari de l’Actualitat, que “han de valorar si hi ha un risc de reiteració delictiva, de fuga, i de destrucció de proves” i que tant ella com molts advocats no veuen que la fuga i la destrucció de proves sigui possible, però que és “aquesta reiteració delictiva la que fonamenten els jutges”.
Carme Munté ha repassat tot el que tindrem al Catalunya Cristiana d’aquesta setmana i ha anunciat que el 21 de gener es publica el número 2000 d’aquest setmanari i que el 28 de gener es celebrarà una Missa de commemoració a les 19h a la Sagrada Família. "Llarga vida al Catalunya Cristiana!" ha exclamat Munté durant el seu espai setmanal a RàdioEstel.
Recupera la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

Quan podria sortir en llibertat Dani Alves?

Dani Alves en la primera jornada del judici | EFE

L'advocat penalista Juan Carlos Zayas valora la sentència de quatre anys i sis mesos de presó per agressió sexual al jugador de futbol

22 febrer 2024

Redacció

Sense categoria

Jaume Orra, alcalde de Vilanova de Sau: "Culpar a les hidroelèctriques del buidatge dels pantans és pixar fora de test"

En una entrevista a Ràdio Estel, l'alcalde es desmarca de les acusacions de l'anterior batlle a les hidroelèctriques de buidar el pantà de Sau "per fer llum"

22 febrer 2024

Redacció

POLÍTICA

Jordi Coronas (ERC): "Ara mateix no contemplem l'escenari de formar un tripartit d'esquerres a Barcelona"

El portaveu adjunt d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona assegura en una entrevista a Ràdio Estel que l'acord de pressupostos a Barcelona fa estirar el model del PSC cap al model republicà

21 febrer 2024

Redacció