En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

"Càritas paga 100 euros més pels subministraments de cada pis"

El diputat d’ERC al Congrés, Joan Capdevila, ha obert la Fórmula Estel d’aquest dijous amb un pensament dedicat a Oriol Junqueras i la seva família,…

4 gener 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
El diputat d’ERC al Congrés, Joan Capdevila, ha obert la Fórmula Estel d’aquest dijous amb un pensament dedicat a Oriol Junqueras i la seva família, i ha fet una petició als oients: “Que inclogueu en les vostres intencions la llibertat de l'Oriol, els Jordis i el Quim”.
Primera setmana de gener. Tot puja. Sònia Lacalle, advocada del Programa de Sense Llar i Habitatge de Càritas Diocesana de Barcelona, ens ha parlat sobre la pujada dels rebuts de subministraments: “Afecta a totes les capes que nosaltres estem atenent. Ho estem denunciant des de fa anys: està de moda el tema de la pobresa energètica, però des del 2014 estem pagant 100 euros més per cada pis que estem atenent”. El desig de Lacalle pel 2018 és “garantir aquests drets mínims que tenim tots pel fet de ser persones, a tothom”.
Una primera hora de programa en la què hem estat molt pendents d’Oriol Junqueras, que ha comparegut al Tribunal Suprem per demanar la revisió de la presó preventiva. L’advocada Anna Boza ha dit, a El Comentari de l’Actualitat, que “han de valorar si hi ha un risc de reiteració delictiva, de fuga, i de destrucció de proves” i que tant ella com molts advocats no veuen que la fuga i la destrucció de proves sigui possible, però que és “aquesta reiteració delictiva la que fonamenten els jutges”.
Carme Munté ha repassat tot el que tindrem al Catalunya Cristiana d’aquesta setmana i ha anunciat que el 21 de gener es publica el número 2000 d’aquest setmanari i que el 28 de gener es celebrarà una Missa de commemoració a les 19h a la Sagrada Família. "Llarga vida al Catalunya Cristiana!" ha exclamat Munté durant el seu espai setmanal a RàdioEstel.
Recupera la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció